Μόλις Δείτε ΤΙ Κρύβεται Πίσω από τις Νόστιμες Πατάτες των McDonald’s, θα Σοκαριστείτε.
Www.true.gr

Μόλις Δείτε ΤΙ Κρύβεται Πίσω από τις Νόστιμες Πατάτες των McDonald’s, θα Σοκαριστείτε.

Κατά την διάρκεια μίας έρευνας για το τι περιέχουν οι πατάτες του McDonald’s, βρέθηκε πως όλες οι πατάτες ψεκάζονται με εντομοκτόνο που είναι τόσο τοξικό που δεν πρέπει να καταναλωθούν για έξι εβδομάδες μετά.

Αυτή η πληροφορία ήρθε αφού ανακαλύφτηκε πως τα συστατικά στις πατάτες περιέχουν ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο και προκαλούν ακόμα και καρκίνο.

Η ανακάλυψη αυτή μας δίνει ακόμα έναν λόγο για να αποφεύγουμε το McDonald’s.
H πληροφορία αυτή αποκαλύφτηκε από τον Michael Pollan, συγγραφέα, δημοσιογράφο, ακτιβιστή και καθηγητή δημοσιογραφίας στο UC Berkeley Graduate School of Journalism.

Εξηγεί την διαδικασία με την οποία καλλιεργούνται οι πατάτες του McDonald’s και τα πάντα από το πώς επιλέγονται μέχρι τι εντομοκτόνα χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με τον Pollan, το McDonald’s χρησιμοποιεί μόνο ένα συγκεκριμένο είδος πατάτας και αυτό είναι το Russet Burbank. Λέει πως αυτό το είδος είναι μακρόστενο και δίνει στις πατάτες την χαρακτηριστική τους εμφάνιση.


Συνέχισε λέγοντας πως ο λόγος που το McDonald’s ρίχνει τόσα χημικά είναι επειδή το είδος πατάτας αυτό είναι πολύ δύσκολο στην καλλιέργειά του. 

Δείτε στο βίντεο την παρουσίαση του Pollan:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr