Μόλις Διέρρευσαν. Δείτε ΤΙ Πραγματικά Έδειξαν οι Νεκροψίες για τους Ξαφνικούς Θανάτους 10 Μεγάλων Σταρ.
Www.true.gr

Μόλις Διέρρευσαν. Δείτε ΤΙ Πραγματικά Έδειξαν οι Νεκροψίες για τους Ξαφνικούς Θανάτους 10 Μεγάλων Σταρ.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε η αναφορά αυτοψίας του Chester Bennington. Ο 41χρονος κρεμάστηκε στην κατοικία του στην Καλιφόρνια στις 20 Ιουλίου 2017. Αποκαλύφτηκε η άγνωστη αλήθεια για το θάνατο του τραγουδιστή, κάτι που πολλοί δεν περίμεναν.

Έχουν υπάρξει πολλοί παράξενοι θάνατοι στο Hollywood, όπου αργότερα οι αναφορές αυτοψίας των αστεριών αυτών αποκάλυψαν την πραγματική αιτία του θανάτου τους.

Ακολουθεί ένας κατάλογος διασημοτήτων, των οποίων οι αναφορές αυτοψίας μας έδωσαν μια εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη με το θάνατό τους. Ρίξτε μια ματιά!

1.Chester Bennington

Σύμφωνα με αναφορές, ο τραγουδιστής είχε αλκοόλ στο σύστημά του. επίσης, ο ίδιος είχε προσπαθήσει ξανά να αυτοκτονήσει στο παρελθόν και είχε πάντα τάσεις αυτοκτονίας.

2. Kurt Cobain

Ο Kurt Cobain αυτοκτόνησε πυροβολώντας τον εαυτό του στο σπίτι του στις 8 Απριλίου 1994. Σύμφωνα με την αναφορά αυτοψίας, είχε πάρει μεγάλη δόση ηρωίνης όταν αυτοκτόνησε.

3. Robin Williams

Ο Αμερικανός ηθοποιός και stand-up comedian, κρεμάστηκε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια στις 11 Αυγούστου 2014. Σύμφωνα με την αυτοψία, πέθανε από ασφυξία. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι είχε άνοια, πράγμα που συνέβαλε στην απόφασή του να αυτοκτονήσει.4. Paul Walker

Στις 30 Νοεμβρίου 2013, ο Paul Walker πέθανε σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα κατά το οποίο οδηγούσε ο φίλος του Roger Rodas. Σε κανενός το σύστημα δεν βρέθηκε αλκοόλ. Αλλά, η έκθεση ανέφερε ότι το σαγόνι του, η κλείδα και το πλευρό του, ήταν σπασμένα.

5. Amy Winehouse

Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στην κατοικία της στις 23 Ιουλίου 2011. Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας, το υπερβολικό αλκοόλ σκότωσε την τραγουδίστρια. Η ποσότητα αλκοόλ στο σώμα της, ήταν πενταπλάσια από το μέσο όριο νόμιμης κατανάλωσης αλκοόλ.

6. Michael Jackson

Πέθανε λόγω καρδιακής ανακοπής στις 25 Ιουνίου 2009. Ο λόγος πίσω από το θάνατό του ειπώθηκε ως δηλητηρίαση λόγω προποφόλης. Οι αναφορές αποκάλυψαν ότι το χρώμα του δέρματός του έγινε πιο ανοιχτό λόγω της λεύκης, μια ασθένεια δερματικού χρωματισμού.

7. Whitney HoustonΣτις 11 Φεβρουαρίου 2012, η Whitney Houston βρέθηκε αναίσθητη βυθισμένη στη μπανιέρα του Beverly Hilton Hotel. Πέθανε λίγες ώρες αργότερα και σύμφωνα με τις αναφορές αυτοψίας, είχε κοκαΐνη στο σώμα της και πέθανε λόγω πνιγμού.

8. Prince

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στις 21 Απριλίου 2016. Οι αναφορές αυτοψίας υποδηλώνουν ότι ο τραγουδιστής πέθανε από τυχαία υπερβολική δόση φεντανύλης. Λοιπόν, είναι ακόμα άγνωστο αν τα φάρμακα συνταγογραφήθηκαν ή τα πήρε από μόνος του.

9. Elvis Presley

Στις 16 Αυγούστου 1977, ο Presley βρέθηκε αναίσθητος στο πάτωμα του μπάνιου του και λίγες ώρες αργότερα ήταν νεκρός. Πέθανε λόγω υπερτασικής καρδιαγγειακής νόσου με αθηροσκληρωτική καρδιακή νόσο.

Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι είχε πολλά φάρμακα στο σύστημά του και με κάποιο τρόπο συνέβαλαν στο θάνατο του.

10. Marilyn Monroe

Η Marilyn Monroe πέθανε στις 5 Αυγούστου 1962 και σύμφωνα με την αναφορά θανάτου της είχε ένυδρο χλωράλη και πεντοβαρβιτάλη στο σώμα της τη στιγμή του θανάτου της. Έλεγε επίσης, ότι η Monroe πέθανε λόγω οξείας δηλητηρίασης από βαρβιτουρικά.

Credit: wittyfeed.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr