Μόλις χώρισε και βρήκε άλλη! Η νέα κοπέλα του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη!
Www.true.gr

Μόλις χώρισε και βρήκε άλλη! Η νέα κοπέλα του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη!

Αυτή είναι η γνωστή ηθοποιός που μπαίνει τώρα στο σπίτι του γιου της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννη Παπαμιχαήλ! Σύμφωνα με νέες πληροφορίες χώρισε από την προηγούμενή του σχέση!

Μπορεί να βγήκε πρόσφατα από έναν χωρισμό, η καρδιά του όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real χτυπά και πάλι στους ρυθμούς της αγάπης!

Ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ τα τελευταία δυο χρόνια είχε βρει την ηρεμία και την γαλήνη στη ζωή του στο πρόσωπό της Χριστίνας Έρις.


Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο χαμηλών τόνων μουσικός είχε μιλήσει με λόγια αγάπης για τη σύντροφό του. Όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού πριν από λίγο καιρό και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του φθινοπώρου η σχέση τους έληξε άδοξα.

Όμως κάποιοι καλοί φίλοι του παρατήρησαν πως ο Γιάννης δεν έχασε το κέφι του και πως ανανεωμένος, αφού έχει χάσει πολλά κιλά, τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί κοσμικές εμφανίσεις με την Γρηγορία Αυγερινοπούλου, με την οποία δεν διστάζει να ποζάρει στον φακό!


Ο Γιάννης και η Γρηγορία υπήρξαν στενοί φίλοι! Η γλυκιά ηθοποιός τον έχει στηρίξει σε σημαντικές και δύσκολες στιγμές της ζωής του και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά.

πηγή: youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr