Υπερoργασμός... Η Νέα Μόδα που έχει Τρελάνει τις Γυναίκες. Όποια Τυχερή των Ένιωσε, Κόλλησε Μαζί του.
Www.true.gr

Υπερoργασμός… Η Νέα Μόδα που έχει Τρελάνει τις Γυναίκες. Όποια Τυχερή των Ένιωσε, Κόλλησε Μαζί του.

Μία πρόσφατη έρευνα δείχνει πως οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν τον αποκαλούμενο ‘σούπερ κορυφωση,’ ο οποίος τις επιτρέπει να ζήσουν 100 φορές πιο έντονες στιγμές ικανοποίησης.

Το πείραμα έγινε με σκοπό να ερευνήσει τον μύθο πως οι γυναίκες μπορούν να έχουν πολλαπλή κορυφωση. Για να καταρρίψουν τον μύθο, οι επιστήμονες χρησιμοποίησαν 5 εθελόντριες.

Η σούπερ κορυφωση είναι η δυνατότητα για πολλαπλούς – περίπου 100 – σε μία φορά.

Η έρευνα έδειξε πως οι γυναίκες που βιώνουν τέτοια κορυφωση απελευθερώνουν περισσότερη οξυτοκίνη.Η οξυτοκίνη ή η ορμόνη του έρωτα, δυναμώνει τον δεσμό ανάμεσα στην γυναίκα και τον παρτενέρ της.

Στο πρώτο κομμάτι της έρευνας, οι επιστήμονες είδαν το πώς επηρέαζαν οι ενήλικες ταινίες τα σώματα των εθελοντριών. Εκείνες που μπορούν να πετύχουν αυτού του είδους τη  κορυφωση συνήθως έχουν πολύ καλό κυκλοφορικό στα γεvvητικά τους όργαvα.

Στο δεύτερο κομμάτι, ζήτησαν από τις εθελόντριες να αυvανι στούν ενώ τις είχαν μέσα στον μαγνητικό τομογράφο με σκοπό να δουν ποιο κομμάτι του εγκεφάλου ενεργοποιείται με την  κορυφωση.

Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι γυναίκες που έφταναν στον σούπερ κορυφωση είχαν κύματα άλφα. Αυτό σημαίνει πως ήταν πολύ χαλαρές όλη την ώρα.Αντιθέτως, όσες είχαν απλή κορυφωση βρέθηκαν να έχουν χαμηλά άλφα κύματα. Αυτό τους έκανε να συμπεράνουν το πώς μία γυναίκα μπορεί να πετύχει αυτη την κορυφωση.

Έχει να κάνει με το ‘να κλείνουν τα μυαλό τους, να σκέφτονται λιγότερο και να αφήνονται.’

Αυτό σημαίνει πως μία γυναίκα δεν πρέπει να κάνει αγχώδεις σκέψεις κατά την διάρκεια της πράξης αν θέλει να βιώσει έντονα την κορυφωση της.

Credit: elitereaders.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr