Μητσοτάκης: Πρέπει να αμυνθούμε σε υποθέσεις με χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης
Www.true.gr

Μητσοτάκης: Πρέπει να αμυνθούμε σε υποθέσεις με χαρακτηριστικά πολιτικής δίωξης

Διήμερη περιοδεία στην Εύβοια πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αρχικά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε σύλλογο γυναικών στο Μαρμάρι, όπου και δήλωσε: «Σε ένα εξαιρετικά τοξικό πολιτικό περιβάλλον, έχουμε την υποχρέωση ως Παράταξη από την μία να αμυνθούμε απέναντι σε σκευωρίες και σε υποθέσεις που παίρνουν τα χαρακτηριστικά ουσιαστικά πολιτικής δίωξης, αλλά από την άλλη να μιλήσουμε και για το μέλλον».

«Κάνω περιοδείες, ακριβώς για να μπορώ να μιλώ με τον κόσμο, για να ακούω τους προβληματισμούς του. Και ευτυχώς έχω τη δυνατότητα να κινούμαι, σε αντίθεση με κάποιους άλλους οι οποίοι είναι κλειδωμένοι στα γραφεία τους», είπε, μεταξύ άλλων.

«Η χώρα βγαίνει από μια κρίση βαθιά λαβωμένη. Η σημερινή Κυβέρνηση δεν μπορεί να δημιουργήσει πλούτο και να βάλει μπροστά τη μηχανή της πραγματικής οικονομίας», σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.Σε άλλο σημείο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Καλή και απαραίτητη η αυτοκριτική για το παρελθόν. Χρήσιμη και για εμάς για να γίνουμε καλύτεροι».

Μητσοτάκης: «Θα μειώσουμε τη φορολογία»

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κάρυστο, συνάντησε γυναίκες δικηγόρους με τις οποίες συζήτησε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος, αλλά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες γενικότερα.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ένα πράγμα θα σας πω μόνο: να ξέρετε ότι εμείς αυτό θα το αντιμετωπίσουμε. Θα μειώσουμε και τη φορολογία και την ασφαλιστική επιβάρυνση, έτσι ώστε να επιβραβεύεται πραγματικά ο κόπος και η δουλειά σας».«Ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να ξέρετε ότι τα συμφέροντά σας είναι κοντά στη δική μας πολιτική. Και το λέω αυτό διότι η σημερινή Κυβέρνηση έχει επιλέξει να υπερφορολογήσει τη δημιουργική Ελλάδα προκειμένου να μπορεί να μοιράζει δεξιά και αριστερά λίγα επιδόματα σε αυτούς που θεωρεί εκλογική πελατεία. Δεν παράγεται έτσι πλούτος και δεν ενθαρρύνεται έτσι η ιδιωτική οικονομία», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Η πολιτική ζωή βουλιάζει στη σκανδαλολογία

Σκάνδαλο Novartis: Σοκαριστικά στοιχεία – Έβαζαν διπλά ποσά δίπλα στα ονόματα

Υπουργείο Υγείας: Βάρια πρόστιμα και αφαίρεση διπλώματος για όσους καπνίζουν σε Ι.Χ. με παιδιά

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr