Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Εθνικό έγκλημα! Πουλήθηκε η Μακεδονία μας!»

Νέα παρέμβαση του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιου είχαμε σήμερα στον απόηχο των προχθεσινών λαοσυνάξεων σε πολλές πόλεις της χώρας για το Μακεδονικό.

Σε μια άκρως ανησυχητική ανάρτηση ο δυναμικός Ιεράρχης θεωρεί δεδομένο πως η Μακεδονία μας έχει πουληθεί και επιτίθεται εκ νέου κατά των άθεων κυβερνώντων όπως έκανε προσωπικά κατά του Αλέξη Τσίπρα προ διημέρου.
Αφορμή για την νέα παρέμβαση οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες θα υπογραφεί από Τσίπρα και Ζάεφ στις Πρέσπες η άθλια συμφωνία παράδοσης του πανάρχαιου ελληνικού όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια!

Την τραγική εξέλιξη αποκαλύπτει ο πρώην ΥΠΕΞ των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι, επικαλούμενος διπλωματικές πηγές:

«Από διπλωματικές πηγές: Πέμπτη ή Παρασκευή (αυτή την εβδομάδα) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση Τσίπρα – Ζάεφ στη Μικρή Πρέσπα της Ελλάδος και η υπογραφή της Συμφωνίας για να αλλάξει το όνομα Δημοκρατία της «Μακεδονίας».Ο κύριος συντονιστής αυτής της εκδήλωσης και της υπογραφής είναι ο Μπογιάν Μαρίτσιτς, Σύμβουλος του γραφείου του Πρωθυπουργού»!

Σχετικά με αυτό λοιπόν ο κ. Αμβρόσιος σχολιάζει:

“Αναγνώσαμε και με κάθε επιφύλαξη αναδημοσιεύουμε την παρακάτω αναγγελία, ότι δηλ. σήμερα ή αύριο επίκειται η παράδοση του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο κρατίδιο των Σκοπίων!

Ευχόμεθα, η είδησις να μην είναι αληθής! Τα πράγματα θα το αποδείξουν! Οπωσδήποτε όμως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ έχει πουληθή! Αργά ή γρήγορα το εθνικό αυτό έγκλημα θα πραγματοποιηθή! Και τότε θα αποδειχθή για μια ακόμη φορά, ότι οι άθεοι και οι αριστερόστροφοι πολιτικοί δεν νοιώθουν μέσα τους την έννοιαν της Πατρίδος.

Κύριε, σώσον τους ευσεβείς! Κύριε, σώσον την Ελλάδα μας!”

πηγή: iellada.gr