Μητριά, Νάρκωνε το Παιδί της με Αλκοόλ, το Άφηνε Νηστικό και το Χτυπούσε, για να Παίρνει Επίδομα από το Κράτος
Www.true.gr

Μητριά, Νάρκωνε το Παιδί της με Αλκοόλ, το Άφηνε Νηστικό και το Χτυπούσε, για να Παίρνει Επίδομα από το Κράτος

Μια αδίστακτη γυναίκα, άφηνε νηστικό το θετό παιδί της, ώστε να μπορεί να διεκδικεί αμοιβές ασθένειας και αναπηρίας.

Το να γίνει κανείς ανάδοχος γονιός φέρει μεγάλες ευθύνες και υποχρεώσεις. Στην ουσία δίνεις όρκο πως θα πάρεις στο σπίτι σου το παιδί και θα το φροντίζεις σαν να είναι δικό σου. Υπάρχουν ωστόσο άνθρωποι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και να κακοποιήσουν παιδιά, προσπαθώντας να κάνουν τη δική τους ζωή καλύτερη.

Η δράστης, Lyubov Korotkova 40 ετών, καταδικάστηκε για «ταπείνωση και βασανιστήρια», καθώς και χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο, προσπαθώντας να κάνει το 11χρονο θετό παιδί της να λιμοκτονήσει. Η κακοποίηση αυτή, κράτησε 8 χρόνια. Οι γιατροί πίστευαν πως το παιδί έπασχε από μια σπάνια και ανεξήγητη ασθένεια.
Μέσα στο διάστημα 7 χρόνων, έλαβε από ασφαλιστικές εταιρείες 50.000 λίρες, ενώ το αγόρι, Valery Kondourov, βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Το δικαστήριο απαίτησε την επιστροφή του ποσού και επιπλέον ζήτησε το ποσό των 8.000, ως αποζημίωση για ψυχολογική και ηθική βλάβη. Έχασε το δικαίωμα επιμέλειας του παιδιού και απομακρύνθηκε από τη «φροντίδα» της.

Η Korotkova έλαβε ποινή 6 χρόνων για τα εγκλήματα της. Ο σύζυγος της, Andrei, δεν γνώριζε για τις διεστραμμένες πράξεις της γυναίκας το, ανεξάρτητα από το γεγονός, ότι τη βοηθούσε με την φροντίδα του μικρού.
ΠΗΓΗ: life.shared.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr