Η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη: “ Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις γιατί...”
Www.true.gr

Η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Αγγελική Ηλιάδη: “ Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις γιατί…”

Πριν από λίγες ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε, στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου, λέγοντας ότι η απόφαση πάρθηκε για το καλό όλων.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά live» μίλησε η μητέρα του Σάββα Γκέντσογλου, Κυριακή: «Εγώ το ξέρω από πριν. Όχι χθες που το είπε η Αγγελική και πιο μπροστά ο Σάββας μου το είπε, ότι δεν πάει πια άλλο η σχέση. Δεν το άκουσα για πρώτη φορά. Ήξερα πιο μπροστά ότι δεν τα πήγαιναν καλά». Έπειτα είπε ότι, ίσως, έπαιξε ρόλο η απόσταση, ενώ όσον αφορά τις σχέσεις με την Αγγελική Ηλιάδη είπε: «Το παιδί το βλέπω κάθε καλοκαίρι. Έχουν ένα παιδί όμως και έτσι δεν μπορούν. Πρέπει να έχουμε καλές σχέσεις γιατί είναι το παιδί. Τι να κάνουμε, στην αρχή πάντα έτσι είναι και μετά το παίρνεις απόφαση».


πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr