Μητέρα συναντά για πρώτη φορά το κοριτσάκι που μεγαλώνει με την καρδιά της νεκρής κόρης της
Www.true.gr

Μητέρα συναντά για πρώτη φορά το κοριτσάκι που μεγαλώνει με την καρδιά της νεκρής κόρης της

Μια μητέρα συναντά το 5χρονο κορίτσι του οποίου η ζωή σώθηκε από την καρδιά της νεκρής κόρης της.

Η Amber Travaglio ήταν σε θέση να ακούσει τον χτύπο της καρδιάς της κόρης της και πάλι όταν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου συνάντησε τη μικρή Peyton Richardson, στην Ατλάντα.

Η 8χρονη κόρη της Travaglio, η Melody, υπέστη μια ξαφνική κρίση άσθματος τον Ιούλιο του 2015 στο σπίτι τους στο Κλίβελαντ του Οχάιο.

Η Melody μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς, δεν μπόρεσε να σωθεί. Η μητέρα της επέλεξε να δωρίσει τα όργανά της για να τιμήσει τη μνήμη του μικρού κοριτσιού.

Η 5χρονη Peyton ήταν σε ένα νοσοκομείο 700 μίλια μακριά, όταν η μητέρα της, η Ashlyn Richardson, είπε στο κοριτσάκι της ότι βρέθηκε συμβατό μόσχευμα.

Η Peyton ήταν σε λίστα μεταμόσχευσης για μήνες αφού μετά από ένα κοινό κρυολόγημα, ο ιός επιτέθηκε στην καρδιά της.


Σχεδόν δύο χρόνια μετά, η μητέρα της Melody πήγε να επισκεφθεί την Peyton και την οικογένειά της.

Η Travaglio, με δάκρυα στα μάτια, αγκάλιασε τη μικρή Peyton και τη μητέρα της.

Σε μια συναισθηματική ανάρτηση στο Facebook, η Travaglio είπε πως η συνάντηση με την Peyton της έφερε γαλήνη μετά το σοκ του θανάτου της κόρης της.
“Ο αποχαιρετισμός της Melody ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ. Σε μια στιγμή, η ζωή μου άλλαξε για πάντα,” έγραψε.

“Κάθε ευτυχές γεγονός σκιάζεται με θλίψη γιατί δεν είναι εδώ και οι δύσκολες στιγμές είναι ακόμη πιο δύσκολες χωρίς την όμορφη ψυχή της.”

“Η Melody ήταν ένα κορίτσι ευγενικό, έξυπνο, και καλόκαρδο. Τα νάζια και η τσιριχτή φωνή της ήταν μόνο ένα μικρό μέρος της γοητείας της.”

“Η συνάντηση με το μικρό αυτό κορίτσι γαλήνεψε την καρδιά μου. Η Peyton και η μαμά της είναι δυο δυνατοί άνθρωποι και είμαι συγκινημένη και που τους αποκαλώ οικογένεια.”

Η Travaglio είπε ότι είχε συναντήσει επίσης τον παραλήπτη των νεφρών της Melody και προσβλέπει στο να γνωρίσει και τους υπόλοιπους ανθρώπους που έσωσε η μικρή της κόρη.

ΠΗΓΗ: newsitamea.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr