Μητέρα Σκοτώνεται με τα 3 Παιδιά της σε Τραγικό Δυστύχημα. Τότε οι Αστυνομικοί κάνουν μια Σοκαριστική Ανακάλυψη στο Κινητό της...
Www.true.gr

Μητέρα Σκοτώνεται με τα 3 Παιδιά της σε Τραγικό Δυστύχημα. Τότε οι Αστυνομικοί κάνουν μια Σοκαριστική Ανακάλυψη στο Κινητό της…

Το να χάσεις ένα παιδί είναι το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Τώρα φανταστείτε να χάνατε την έγκυο γυναίκα σας μαζί με τα τρία παιδιά σας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα μπορούσε κανείς να ξεπεράσει μία τέτοια τραγωδία.

Η Lindsey Schmidt, 29, και ο άντρας της Edward, από την ήρεμη πόλη του Beacher στο Illinois, είχαν τρεις εκπληκτικούς γιους, τους Owen, 6, Weston, 4, Kaleb, 1, και περίμεναν επίσης και το τέταρτο παιδί τους.  

Λόγω των διακοπών, τα τρία αγόρια είχαν δηλώσει συμμετοχή σε μία κατασκήνωση και ήταν πολύ ενθουσιασμένα. Η Lindsey έβαλε τα πράγματα στο αυτοκίνητο, πήρε τα παιδιά και ξεκίνησαν.

Σε μία διασταύρωση κοντά στο σπίτι τους, χτυπήθηκαν από ένα αυτοκίνητο που έτρεχε υπερβολικά και είχε περάσει παράνομα το φανάρι.Ο Kaleb και η Lindsay πέθαναν ακαριαία την στιγμή του ατυχήματος. Οι Owen και Weston μεταφέρθηκαν στο κοντινότερο νοσοκομείο αλλά υπέκυψαν στα τραύματά τους λίγες μέρες μετά.

Ο 25χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έπρεπε να κάνει επέμβαση για να αναδομήσει ένα μεγάλο κομμάτι του χεριού του.

Σε μία μόλις στιγμή, ο Edward έχασε όλη του την οικογένεια, μία τραγωδία που θα τον ακολουθάει για το υπόλοιπο της ζωής του.

 Ο Edward σύντομα θα μάθαινε ακόμη χειρότερα νέα από το τραγικό συμβάν. Από την έρευνα φάνηκε πως ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα έστελνε μηνύματα στο κινητό του ενώ έτρεχε και αυτό συντέλεσε στο να προκαλέσει τον θάνατο 4 ανθρώπων. Ενώ νομίζουμε πως το να στέλνουμε μηνύματα ενώ οδηγούμε δεν είναι δύσκολο και δεν θα μας αποσπάσει την προσοχή, υπάρχουν πολλές ιστορίες που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: newsner.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr