Μητέρα Προειδοποιεί Όλους τους Γονείς για το "Ακίνδυνο" Παιχνίδι που Έσπασε το Πόδι του Γιου της
Www.true.gr

Μητέρα Προειδοποιεί Όλους τους Γονείς για το «Ακίνδυνο» Παιχνίδι που Έσπασε το Πόδι του Γιου της

Και ποιος δεν λατρεύει να παίζει στο τραμπολίνο; Είτε έχετε ένα στην αυλή σας, είτε πηγαίνετε σε κάποιο λούνα παρκ, το να πετάμε στον αέρα είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα για μεγάλους και .

Και το καλύτερο είναι ότι προσγειώνεσαι σε μία μαλακή επιφάνεια, οπότε ξέρεις πως είσαι ασφαλής να δοκιμάσεις νέα κόλπα.

Αλλά δυστυχώς, το συναίσθημα της ασφάλειας δεν ισχύει για όλους και ειδικότερα για τα νεαρά παιδιά.

Στην πραγματικότητα, το τραμπολίνο είναι πολύ επικίνδυνο για παιδιά. Μία καλή απόδειξη αυτού είναι ο τρίχρονος Colton. Η μητέρα του μοιράστηκε την ιστορία του στο Facebook:

«Λόγω των δυσκολιών που περάσαμε τις τελευταίες 12 μέρες, νιώσαμε υποχρεωμένοι να προειδοποιήσουμε άλλους γονείς για τους κινδύνους των τραμπολίνο.Ο Colton έπεσε και έσπασε το μηριαίο οστό του, το πιο δυνατό οστό στο σώμα, ενώ πηδούσε δίπλα σε μένα και τον πατέρα του.

Αργότερα μάθαμε πως τα παιδιά κάτω των 6 ετών δεν θα πρέπει να παίζουν ποτέ σε τραμπολίνο.

Αυτό ισχύει λόγω των εύθραυστων οστών τους που δεν είναι ακόμα έτοιμα να αντέξουν τόση πίεση. Δεν είχαμε ιδέα και σοκαριστήκαμε όταν το μάθαμε αυτό από τον χειρούργο του Colton στο νοσοκομείο.»  «Η ζωή μας έχει αλλάξει εντελώς από το ατύχημα και κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη για τον τρίχρονο γιο μας που προσπαθεί να προσαρμοστεί στην νέα κατάσταση για τις επόμενες 6 εβδομάδες.

Ελπίζουμε η ιστορία μας να αποτρέψει τον τραυματισμό κάποιου άλλου παιδιού. Σας παρακαλώ μοιραστείτε την ιστορία μας!»

Όπως είπε η Kait, ο Colton δεν έπεσε έξω από το τραμπολίνο για να σπάσει το πόδι του – η επαναλαμβανόμενη πίεση από τα άλματα ήταν αρκετή για να προκαλέσει την ζημιά στο σώμα του παιδιού.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr