Μητέρα που θηλάζει ακόμα τον 5χρονο Γιο της θέλει να μεγαλώσει τα Παιδιά της χωρίς Κανόνες και Πειθαρχία

Όλοι έχουμε ακούσει για σπίτια που βρίσκονται εκτός δικτύου. Είναι σημαντικό να είναι ανεξάρτητα αλλά το γνωρίζατε πως υπάρχει και μία τεχνική για γονείς που έχει το ίδιο όνομα;

Το να μεγαλώνεις εκτός του δικτύου είναι μία αμφιλεγόμενη τάση που πολλοί πλέον ασπάζονται.

Έτσι, πολλοί γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έρθουν σε επαφή με την φύση, να αναγνωρίσουν την έμφυτη νοημοσύνη τους και να φτιάξουν αυτόνομες σχέσεις σεβασμού.

Το άτομο που επινόησε τον όρο αυτό είναι η γυναίκα στην παραπάνω εικόνα, η οποία θηλάζει ακόμα το 5χρονο παιδί της. Το όνομά της είναι Adele Allen και μαζί με τον άντρα της, Matt Allen, προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με τον δικό τους τρόπο.

Αλλά τι διαφορές έχει ο δικός τους τρόπος; Οι ίδιοι λένε πως η οικογένειά τους είναι όπως κάθε άλλη οικογένεια. Η διαφορά είναι πως μεγαλώνουν τα παιδιά τους με πιο φυσικό τρόπο.

Αυτό άρχισε για την οικογένεια όταν έμαθαν πως περίμεναν το πρώτο τους παιδί, Ulysses. Η Adele ήξερε αμέσως πως ήθελε να έχει φυσική γέννα χωρίς την επέμβαση της σύγχρονης ιατρικής. Το ίδιο έκανε και για την γέννηση του δεύτερου παιδιού της, Ostara.

Και όταν λέμε ΧΩΡΙΣ την επέμβαση της ιατρικής, το εννοούμε. Πράγματι, η μητέρα επέλεξε να γεννήσει με την μέθοδο Lotus Birth, όπου ο πλακούντας μένει κολλημένος στο νεογέννητο μέχρι να πέσει μόνος του.

Επίσης, δεν προσπάθησε να τα κόψει από το να θηλάζουν και θέλησε να είναι μία αμοιβαία απόφαση ανάμεσα σε εκείνη και τα παιδιά της. Ο Ulysses είναι 5 ετών και αποφάσισε πως ακόμα θέλει να θηλάζει.

Σε μία συνέντευξη, η Adele εξήγησε:

«Ο Ulysses ακόμα θέλει να τον θηλάζει μερικές φορές. Όταν γεννήθηκε το δεύτερο παιδί μου αποφασίσαμε και οι δύο πως θα πρέπει να μειωθεί αλλά δεν ήθελα να τον σταματήσω εντελώς.»

Τα παιδιά της θα δεχτούν κατ’οίκον διδασκαλία και πιστεύει πως έτσι θα είναι πιο εύκολο να μορφωθούν, αφού δεν θα υπάρχουν χρονικά πλαίσια για την κατανόηση βασικών θεμάτων όπως ανάγνωση ή αριθμητική. Αυτό σημαίνει πως θα μεγαλώσουν χωρίς κανόνες ή πειθαρχία.

Όπως καταλαβαίνετε, η οικογένεια έχει δεχτεί πολύ έντονη κριτική από την κοινότητά τους. Η οικογένεια έχει αποκαλύψει πως τους έχουν κάνει ακόμα και έξωση λόγω του τρόπου με τον οποίο μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Δείτε περισσότερα για την ιστορία τους στο βίντεο που ακολουθεί:

Πώς σας φαίνεται η ιστορία τους;

ΠΗΓΗ: tiphero.com