Μητέρα σκότωσε την κόρη της, πέταξε το γιο της από το μπαλκόνι και τώρα δηλώνει αθώα για τις πράξεις της

Γυναίκα στην Καλιφόρνια κατηγορήθηκε πως δολοφόνησε την 6 μηνών κόρη της και πέταξε το 1 χρόνου γιο της από το μπαλκόνι. Στο δικαστήριο δηλώνει πως είναι αθώα και παρακαλάει να της δοθεί η κατάλληλη υπεράσπιση από δικηγόρο του κράτους για να την αθωώσει.

Η Tierra Ortega 24 χρονών, κατηγορείτε για την δολοφονίας της κόρης της και για την απόπειρα δολοφονίας του 1 χρόνου γιου της, τον οποίο έριξε από μπαλκόνι του σπιτιού της. Ένας από τους δικαστές ρώτησε αν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει για δικηγόρο και μετά από την αρνητική της απάντηση ζήτησε να της δοθεί δικηγόρος του κράτους.

Οι αστυνομικοί υποθέτουν πως πρώτα η Tierra πήγε να δολοφονήσει την κόρη της, στην συνέχεια πέταξε το γιο της από το μπαλκόνι και τέλος προσπάθησε να αυτοκτονήσει και η ίδια πηδώντας και αυτή. Η και ο γιος επιβίωσαν από την πτώση και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές από μάρτυρες του γεγονότος.

Η αστυνομία βρήκε την 6 μηνών κόρη της γυναίκας με κατάγματα στο κρανίο και να μην αναπνέει. Την πήγαν αμέσως στο τοπικό νοσοκομείο της περιοχής, όπου δυστυχώς απεβίωσε.

Η 6 μηνών κόρη

Η Tierra Ortega

Η ίδια επιβίωσε από την πτώση και την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, αφού πρώτα την πήγαν στο νοσοκομείο για να περιποιηθούν οι γιατροί τα τραύματα της. Της φόρεσαν χειροπέδες και περίμεναν το ασθενοφόρο για να μεταφέρει εκείνη, αλλά και το γιο της ο οποίος επίσης επιβίωσε.

Έρευνες γίνονται για να εξακριβωθεί αν όντως ευθύνεται για τη δολοφονία και απόπειρα δολοφονίας των παιδιών της με κύριο ύποπτο την ίδια η οποία στο δικαστήριο αρνείται όλων των κατηγοριών. Μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο κίνητρο για το ειδεχθές αυτό έγκλημα. Ο πατέρας εκείνη τη στιγμή, έλειπε στη δουλειά του. Όταν έμαθε για το συμβάν έπαθε σοκ και δεν έχει ιδέα για το ποια θα μπορούσαν να είναι τα αίτια να οδηγηθεί σε τέτοια πράξη η γυναίκα του.

Ο γιος τους Jericho μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου αντιμετώπισαν με επιτυχία οι γιατροί τα τραύματα του. Όπως φαίνεται είχε κακώσεις στο κεφάλι και σπασμένο το ένα πόδι. Ευτυχώς η κατάσταση του είναι σταθερή και δεν επιφέρει κανέναν κίνδυνο.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk