Μητέρα περνάει ώρες Ζωγραφίζοντας το Κεφάλι της Κόρης της, που πάσχει από σπάνια Ασθένια, για τον Χορό τελειόφοιτων και το Αποτέλεσμα είναι Όμορφο

Η θετική σκέψη και η υποστήριξη των αγαπημένων μας, πραγματικά βοηθάει,όταν η ζωή σε δοκιμάζει.
Η μαθήτρια λυκείου Madisyn Babcock ζει με την πάθηση της αλωπεκίας ,μια ασθένεια που προκαλεί την απώλεια των μαλλιών,οπότε όταν πλησίαζε η φωτογράφηση των τελειόφοιτων , η Madisyn και η μαμά της είχαν μια ευφυής ιδέα που θα ενίσχυε απίστευτα την αυτοπεποίθηση της.

Αγκαλιάζοντας την φυσική ομορφιά της και την ευαισθητοποίηση για την κατάσταση της , η Madisyn ζήτησε από τη μητέρα της να καλύψει το κεφάλι της με ζωγραφιές από λουλούδια . “Η μητέρα μου πάντα ήταν μια εμπνευσμένη καλλιτέχνης ”είπε η Babcock στο A Plus. “Σαν κάποια που πάντα με ενθαρρύνει να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός και αγαπάει τα λουλούδια, ήξερα ότι η μητέρα μου ήταν το ιδανικό άτομο να ζωγραφίσει το κεφάλι μου. ”

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Madisyn στεκόταν μπροστά από τον φακό της τοπικής φωτογράφου Chelsea Taylor. “Η Madisyn είχε θετική στάση όσον αφορά την απώλεια των μαλλιών της από τη πρώτη μέρα και το χρησιμοποίησε σαν μια ευκαιρία να δείξει και στα άλλα κορίτσια πως να αγαπάνε τον εαυτό τους και την δική τους ομορφιά, ακόμα και αν είναι αντισυμβατική.” είπε η Taylor . “Η μαμά της Madisyn χρειάστηκε ώρες να ετοιμάσει το σχέδιο και να το ζωγραφίσει το πρωί της φωτογράφισης.Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο και οι εικόνες τις είναι η άμεση αντανάκλαση του πνεύματος της. ”

“Διάλεξα λουλούδια γιατί μου ταιριάζουν σαν άνθρωπο,” συμπλήρωσε η Babcock . “Νοιώθω ότι άνθισα στον άνθρωπο που υποτίθεται ότι είμαι .” Επίσης είπε ότι η μαμά της δεν άπλωσε απλά μπογιά. “Σημείωσε κάθε στιγμή που έχουμε περάσει από τη διαδικασία του γυμνασίου. Έχω μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή από ό, τι έκανα όταν άρχισα το γυμνάσιο και εκείνη τη στιγμή νομίζω ότι και οι δύο είδαμε την ανάπτυξη στους εαυτούς μας.”

Γνωρίστε την Madisyn Babcock, μια μαθήτρια που υποφέρει από αλωπεκία, μια ασθένεια που προκαλεί απώλεια μαλλιών

Αντί να το κρύβει, αποφάσισε να το «αγκαλιάσει» στη φωτογράφηση τελειοφοίτων

Η 17χρονη και η μητέρα της σκέφτηκαν αυτή την όμορφη ιδέα.

Η Madisyn ζήτησε από τη μητέρα της να της καλύψει το κεφάλι με ζωγραφιές λουλουδιών.

“Η μητέρα μου πάντα ήταν εμπνευσμένη καλλιτέχνις.Σαν κάποια ,που πάντα με ενθάρρυνε να είμαι ο πραγματικός μου εαυτός και αγαπάω τα λουλούδια, ήξερα ότι η μητέρα μου ήταν το ιδανικό άτομο να ζωγραφίσει το κεφάλι μου. ”

“Σημείωσε κάθε στιγμή που έχουμε περάσει από τη διαδικασία του γυμνασίου.”

“Έχω μια εντελώς νέα προοπτική για τη ζωή από ό, τι έκανα όταν άρχισα το γυμνάσιο και εκείνη τη στιγμή νομίζω ότι και οι δύο είδαμε την ανάπτυξη στους εαυτούς μας”

ΠΗΓΗ: fumara.gr