Μητέρα περιμένει να γεννήσει ένα 'συνηθισμένο' κοριτσάκι. 20 χρόνια μετά, ακόμα την περνάνε για παιδί
Www.true.gr

Μητέρα περιμένει να γεννήσει ένα ‘συνηθισμένο’ κοριτσάκι. 20 χρόνια μετά, ακόμα την περνάνε για παιδί

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι Mary και Brad Kish ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για τον ερχομό της κόρης τους, Michelle. Δεν υπήρχε όμως κάποια ένδειξη κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αλλά το μικρό κορίτσι από το Illinois ήταν πολύ διαφορετικό από τα ‘φυσιολογικά’ μωρά όταν γεννήθηκε. Είχε παράξενα χαρακτηριστικά προσώπου, αλωπεκία και μύτη σαν ράμφος.

Λίγο αργότερα έμαθε την διάγνωση των γιατρών. Η κόρη της είχε γεννηθεί με μία τόσο σπάνια πάθηση που υπήρχαν μόλις 250 γνωστές περιπτώσεις στον κόσμο.

Το σύνδρομο Hallermann-Streiff επηρεάζει 1 στα 5 εκατομμύρια παιδιά. Προκαλεί προβλήματα στην όραση, την ακοή και καρδιομυοπάθεια. Πρέπει να τρώει μέσα από ένα σωληνάκι, αναπνέει με μηχανική υποστήριξη, έχει ακουστικά βαρηκοΐας, μπαστούνι και ηλεκτρονικό καροτσάκι.Η Michelle πάσχει επίσης από μία μορφή νανισμού. Παρόλο που η μεγαλύτερη αδερφή της, Sarah, είναι μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη, η Michelle την φτάνει μέχρι την μέση.

Πλέον, έχει φτάσει τα 20 χρόνια αλλά λόγω της εμφάνισής της οι περισσότεροι την περνάνε για παιδί.Δείτε την ιστορία της αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr