Μητέρα μοίρασε γλυκά και ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες της πτήσης της για όταν κλάψει το μωρό της
Www.true.gr

Μητέρα μοίρασε γλυκά και ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες της πτήσης της για όταν κλάψει το μωρό της

Μια συμπονετική μητέρα έδωσε 200 σακουλάκια με καραμέλες και ωτοασπίδες στους συνεπιβάτες της 10ωρης πτήσης της ούτως ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση που ξεκινούσε να κλαίει το μωρό της.

Η γυναίκα ταξίδευε από την Σεούλ της Νότιας Κορέας προς το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια μαζί με το 4 μηνών παιδί της και προτού αρχίσει το ταξίδι μοίρασε στους υπόλοιπους επιβάτες τα πακετάκια, που περιείχαν ένα σημείωμα, ωτοασπίδες και μερικά γλυκά.
Ένας εκ των επιβατών ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την «συγκινητική χειρονομία», σχολιάζοντας ότι «δεν ακούστηκε κιχ από το μωρό ούτε μια φορά». Βέβαια πολλοί επιβάτες ανέφεραν ότι δεν ήταν ανάγκη να κάνει τέτοιο η μητέρα και ότι θα έδειχναν κατανόηση. «Ωραία κίνηση, αλλά ίσως θα έπρεπε να δείχνουμε μεγαλύτερη κατανόηση στις πτήσεις και να κάνουμε γονείς με τα παιδιά τους να νιώθουν ευπρόσδεκτοι. Όλοι ήμασταν μωρά κάποια στιγμή στη ζωή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά μια γυναίκα.

Το σημείωμα το οποίο βρισκόταν μέσα στο σακουλάκι έγραφε τα παρακάτω:


«Πηγαίνω στις με την μαμά και γιαγιά μου να δω τη θεία μου. Έχω άγχος και φοβάμαι λιγάκι επειδή είναι η πρώτη μου πτήση, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κλάψω ή να κάνω πολύ θόρυβο. Θα προσπαθήσω να κάνω ησυχία αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα. Σας παρακαλώ δικαιολογείστε με. Η μαμά μου ετοίμασε αυτό το σακουλάκι για εσάς με λίγες καραμέλες και ωτοασπίδες. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε τις αν έχει πολύ θόρυβο εξαιτίας μου. Καλό ταξίδι. Ευχαριστώ».

ΠΗΓΗ: newsone.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr