Μητέρα κοιμάται αγκαλιά με το μωρό της στο Νοσοκομείο. Τότε μια άγνωστη Γυναίκα τους πλησιάζει και... Δείτε το Βίντεο-σοκ.
Www.true.gr

Μητέρα κοιμάται αγκαλιά με το μωρό της στο Νοσοκομείο. Τότε μια άγνωστη Γυναίκα τους πλησιάζει και… Δείτε το Βίντεο-σοκ.

Αυτή είναι η ενοχλητική στιγμή που ένα νεογέννητο μωρό απήχθη από νοσοκομείο ενώ κοιμόταν δίπλα στην μητέρα του.

Ένα βίντεο δείχνει μία γυναίκα να μπαίνει στο δωμάτιο, να κλέβει το μωρό και να φεύγει ανενόχλητη, μόλις έξι ώρες μετά την γέννησή του.

Το βίντεο έχει εγείρει ερωτήσεις για την ασφάλεια του νοσοκομείου στην πόλη Thane της δυτικής Ινδίας.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/01/15/5818693210382053956/640x360_MP4_5818693210382053956.mp4Η Mohini Mohan Bhavar, 19, είχε πάει στο νοσοκομείο της πόλης για να γεννήσει το υγιές μωράκι της. Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την δείχνει να είναι ξαπλωμένη δίπλα στο μωρό της όταν τους πλησίασε μία γυναίκα μέσα στα ξημερώματα.

«Όταν ξύπνησα γύρω στις 4, κατάλαβα πως το μωρό μου έλειπε. Τα μέλη της οικογενείας μου που καθόντουσαν έξω δεν είχαν ιδέα για την γυναίκα. Όταν ρωτήσαμε το νοσοκομείο τι είχε συμβεί, είπαν πως δεν γνώριζαν τίποτα.»

Η Mohini και η τρομοκρατημένη οικογένειά της ανέφεραν το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνα.Η αστυνομία δήλωσε: «Το κρεβάτι του θύματος ήταν πολύ κοντά στην έξοδο και υποπτευόμαστε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο.»

Την Κυριακή, άνθρωποι από το χωριό διαδήλωσαν έξω από το νοσοκομείο, διαμαρτυρόμενοι για την έλλειψη ασφάλειας. Απαιτούν κυρώσεις για τους εργαζόμενους που δούλευαν στο νοσοκομείο την ώρα της απαγωγής.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr