Μητέρα κάνει Σχοινάκι και Απαράδεκτος Τύπος την Τραβάει με το Κινητό του και την Κάνει Ρεζίλι

Η Erin Oprea ήταν μια υποστηρικτική μαμά που παρακολουθούσε το γιο της να κάνει προπόνηση ποδοσφαίρου. Για να κρατήσει τον εαυτό της απασχολημένο (και να κάνει την καθημερινή της γυμναστική), παρέμενε αρκετά μέτρα από το γήπεδο για να κάνει σχοινάκι και να μπορεί να παρακολουθεί τον γιο της την ίδια στιγμή.

Η Erin λέει επίσης ότι το σχοινάκι την κρατά απασχολημένη από το να φωνάζει για το γιο της, όπως θα έκαναν όλοι οι γονείς, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Φαινόταν σαν κάτι ωφέλιμο: δεν εμπόδιζε τα παιδιά και έκανε προπόνηση κατά τη διάρκεια της προπόνησης δύο ωρών.

Ωστόσο, η μητέρα έμεινε έκπληκτη όταν είδε ότι ένας πατέρας είχε τραβήξει μια φωτογραφία της χωρίς την άδειά της και την δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να την ντροπιάσει.

«Θα ήταν λάθος μου να της πω ότι κάθε μπαμπάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου σκέφτεται ότι στέκεται με το σχοινάκι επί δύο ώρες μόνο ζητωκραυγάζοντας ότι επιζητάει προσοχή πάνω της; Και μπορώ μόνο να φανταστώ τι μπορεί να σκέφτονται οι μαμάδες», έγραψε ο μπαμπάς.

Πώς το να είσαι μακριά από οποιονδήποτε και να κοιτάς τον εαυτό σου σημαίνει ότι αποζητάς την προσοχή; Η Erin απογοητεύτηκε όταν είδε αυτή την δημοσίευση. Πιστεύει ότι κάτι τέτοιοι άνθρωποι σαν αυτό τον άντρα αποθαρρύνουν τις γυναίκες από το να γυμνάζονται έξω και να πάρουν στα σοβαρά την κατάστασή τους. Η Erin επαναδημοσίευσε τη φωτογραφία του άνδρα με τη δική της λεζάντα: «Μην αφήνετε τους άλλους να σας εκφοβίζουν!» Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην εκπομπή The Doctors για να συζητήσουν τη φωτογραφία.

Η Erin τυχαίνει να είναι η προσωπική γυμνάστρια της τραγουδίστριας Carrie Underwood. Περιττό να πούμε ότι η ίδια η Carrie σχολίασε την αρχική δημοσίευση του άντρα:

«Προχώρα, Erin! Χρησιμοποίησε την αρνητικότητα κάποιου άλλου για να βοηθήσεις άλλους. Αυτός ο άντρας έχει προφανώς ένα μεγάλο πρόβλημα … με τον εαυτό του. Ελπίζω μόνο ότι θα μπορέσει να συμπαθήσει τον εαυτό του κάποια μέρα, ώστε να μπορέσει να γίνει ενήλικας και να σταματήσει να εκφοβίζει τους άλλους για να βελτιωθούν!» σχολίασε η Carrie στο Instagram.

Δείτε πώς η Erin μετέτρεψε το περιστατικό από εκφοβισμό σε μάθημα για όλους στο βίντεο που ακολουθεί: