Μητέρα για να μη κλαίει το παιδί της έβαζε βότκα στον ορό του. Ιδού το Αποτέλεσμα Σήμερα
Www.true.gr

Μητέρα για να μη κλαίει το παιδί της έβαζε βότκα στον ορό του. Ιδού το Αποτέλεσμα Σήμερα

Μια γυναίκα από το Βέρμοντ καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία, για το θάνατο του γιου της με σοβαρή αναπηρία. Είχε βάλει βότκα στο σωληνάκι τροφοδοσίας του παιδιού της.
Τι ακριβώς είχε κάνει
Η Melissa Robitille ηλικίας 43 ετών, καταδικάστηκε τον Νοέμβριο του 2017 με ποινή από τέσσερα έως 12 χρόνια φυλάκισης.

Η Robitille είχε κριθεί ένοχη για την ακούσια ανθρωποκτονία με δηλητηρίαση από αλκοόλ το 2014. Ο 13 ετών Isaac, υπέφερε από μια ανωμαλία στον εγκέφαλο που απαιτούσε 24ωρη φροντίδα.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι η Robitille και ο φίλος της, ο Walter Richters, έριξαν βότκα στο σωλήνα τροφοδοσίας του γιου της για να τον κρατήσουν ήσυχο επειδή είχε έντονη σύγχυση. Το αγόρι, λίγο αργότερα πέθανε.

Η Robitille είχε ασκήσει έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Βέρμοντ, υποστηρίζοντας ότι το κράτος δεν προσκόμισε επαρκή στοιχεία για να υποστηρίξει ότι έδωσε θανατηφόρα δόση αλκοόλ, μεταξύ άλλων παραγόντων.

Δολοφονία ανηλίκου: Τι δήλωσε το δικαστήριο
Το Ανώτατο Δικαστήριο του Βερμόντ διαφώνησε την Παρασκευή.


Οι γιατροί του Ισάκ Ρουσίτιλς, δεν περίμεναν ότι θα τον σκότωνε μια τόσο μικρή ποσότητα αλκοόλ. Ήταν εξαιρετικά ευάλωτος σε ανισορροπίες των ρευστών, λόγω του διαβήτη που είχε. Ακόμη και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ θα μπορούσε να είναι θανατηφόρα.

Ο Ρίχτερς καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκισης, αφού καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία, ως συνεργός στο θάνατο του παιδιού.

 

Το πρωί της 22ας Αυγούστου 2014, η Robitille κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι βρήκε τον Ισαάκ να μην ανταποκρίνεται στο κρεβάτι του.


Η διαταραχή εγκεφάλου που είχε ο Isaac αναφέρθηκε ως η αιτία θανάτου από τον ιατρικό εξεταστή του Vermont. Ωστόσο το αλκοόλ αναφέρθηκε ως παράγοντας που συμβάλλει.

Δολοφονία ανηλίκου: Τι έδειξε η αυτοψία
Η αυτοψία διαπίστωσε ότι η περιεκτικότητα σε αλκοόλ στο αίμα ήταν 0,146%, περίπου διπλάσια από το νόμιμο όριο οδήγησης.

Ο 13χρονος ήταν τυφλός, δεν είχε αυτιά και νοητικά καθυστερημένος ως αναφορά κινησιακές και επικοινωνιακές ικανότητες. Χρειαζόταν τουλάχιστον 80 ώρες φροντίδας κάθε εβδομάδα.

Οι σωλήνες τροφοδοσίας του παρείχε ήταν ένα μείγμα από τα εξής: παιδικό θρεπτικό ποτό, παιδική φόρμουλα, νερού και βιταμίνες.

ΠΗΓΗ viralman.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr