Μητέρα έβγαλε τις ζώνες από τα παιδιά της και έπεσε πάνω σε φοίνικα για να τα σκοτώσει
Www.true.gr

Μητέρα έβγαλε τις ζώνες από τα παιδιά της και έπεσε πάνω σε φοίνικα για να τα σκοτώσει

Μια γυναίκα προσέκρουσε το μινιβάν της σε δέντρο φοίνικα ενώ τα τέσσερα παιδιά της ήταν μέσα.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση της Ocala στη Φλόριντα των ΗΠΑ, η 36χρονη Calicia Williams μιλούσε για μάγια και βουντού και είπε στα παιδιά της να βγάλουν τις ζώνες ασφαλείας τους πριν τη συντριβή, ενώ είχε την δική της γύρω από το λαιμό της με βάση τα σημάδια.

Ο Corie Byrd, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ocala, δήλωσε ότι οι ερευνητές δεν ξέρουν το λόγο που συνετρίβη στο δέντρο, αναφέρει η WKMG. Είπε: «Έκανε κάποιες δηλώσεις για κάποια μάγια από το σύζυγό της και αυτό προκάλεσε τη συντριβή, αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε τι πραγματικά την οδήγησε σε αυτό το σημείο».

Η Williams είπε στα 3 κορίτσια και 1 αγόρι ηλικίας 7 έως 13 ετών να βγάλουν τις ζώνες ασφαλείας τους και να τεντώσουν τα χέρια τους προς τα εμπρός, ενώ έλεγε: «Κύριε Ιησού ελέησον ημάς», καθώς συνέβη η σύγκρουση, σύμφωνα με μια έκθεση.

Τα παιδιά δήλωσαν ότι φώναζαν για να επιβραδύνει, αλλά δεν το έκανε. Μετά από τη συντριβή, τους είπε: «Ο διάβολος δεν μπορεί να σας βλάψει, πληγώνει μόνο κακούς ανθρώπους. Έχετε το φως του Ιησού μέσα σας και μόνο ο Ιησούς μπορεί να μας θεραπεύσει». Ευτυχώς, τα παιδιά δεν υπέστησαν σοβαρούς τραυματισμούς. Ο Byrd είπε: «Αυτά τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που ζούνε.»


Υποστηρίζεται ότι η Williams μουρμούριζε για τα βουντού και μια κατάρα που πίστευε ότι ο σύζυγός της έριξε στην ίδια και τα παιδιά όταν έφτασαν οι πρώτοι διασώστες στη σκηνή.

Βάσει των ευρημάτων διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχαν σημάδια φρεναρίσματος, και με βάση μερικά από τα σημάδια ελαστικών είναι φανερό ότι κατευθυνόταν άμεσα προς την φοίνικα», ανέφερε ο Byrd.


Το Πυροσβεστικό Σώμα Ocala δημοσίευσε φωτογραφίες του μίνιβαν στη σελίδα του στο Facebook με μια λεζάντα που έγραφε:

Συνολικά πέντε άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Τέσσερις τραυματισμένοι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Shands στο Gainesville. Η οδηγός, μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Ιατρικό Κέντρο της Ocala.

Η Williams θα αντιμετωπίσει 4 κατηγορίες απόπειρας δολοφονίας. Η αστυνομία είναι συγκλονισμένη ως προς το λόγο που μια μητέρα θα έβαζε τα ίδια της τα παιδιά σε τέτοιο κίνδυνο. «Είναι αδιανόητο μια μητέρα να θέλει να το κάνει αυτό», λέει ο Byrd, προσθέτοντας:

«Ας ελπίσουμε ότι αυτή η μητέρα και τα παιδιά της θα λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται.» Μόλις η Williams μπορεί να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, θα προφυλακιστεί και θα κρατηθεί χωρίς εγγύηση, είπε ο Byrd.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr