Μητέρα ενός μωρού η μια αγνοούμενη στη Μεσάρα – Οι προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο
Www.true.gr

Μητέρα ενός μωρού η μια αγνοούμενη στη Μεσάρα – Οι προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο

Αγωνία σε συγγενείς και φίλους

Τι λέει η ξαδέλφη της στο Newsit.gr. H γνωριμία με τον σύζυγό της, ο χαμός του πατέρα της και η γέννηση του μωρού.
Μητέρα ενός παιδιού λίγων μηνών είναι η μία από τις δυο αδερφές οι οποίες επέβαιναν στο αυτοκίνητο που χάθηκε από τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην περιοχή Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης.

“Γέννησε το καλοκαίρι, έκανε πολιτικό γάμο και ετοιμαζόταν να παντρευτεί και με θρησκευτικό” λέει στο newsit.gr ξαδέρφη της. “μάλιστα, με συμβουλευόταν και με ρωτούσε διάφορα πράγματα σχετικά, γιατί έχω παντρευτεί πρόσφατα με θρησκευτικό” συμπληρώνει και εξηγεί πως η 30χρονη “άφησε το μωρό της στην πεθερά της στο Καλό Χωριό για να πάει, με το σύζυγό της, τη της και τη μικρότερη αδερφή της, η οποία είναι ελεύθερη, σε γάμο συγγενικού προσώπου που έγινε κοντά στις Μοίρες”.
Οι τέσσερις αγνοούμενοι, έφυγαν από το κέντρο διασκέδασης όπου έγινε η γαμήλια δεξίωση, εν μέσω καταιγίδας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Και όταν έφτασαν στο ύψος του ποταμού Γεροπόταμου, το ορμητικό ρέμα τους παρέσυρε. Τότε, η 30χρονη γυναίκα κάλεσε από το κινητό της τηλέφωνο την Άμεση Δράση, ζητώντας βοήθεια. Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά ο 29χρονος σύζυγός της κάλεσε και αυτός την Άμεση Δράση, για τον ίδιο λόγο.


“Εργάζεται ως μαγείρισσα σε ξενοδοχείο του Αγίου Νικολάου. Εκεί γνώρισε και το σύζυγό της ο οποίος κατάγεται από την περιοχή και, μάλιστα, για κάποιο διάστημα, εργάζονταν και οι δυο τους στο ίδιο ξενοδοχείο” μας λέει η ξαδέρφη της και προσθέτει ότι η 57χρονη μητέρα τους είναι χήρα. “Έχει τρεις κόρες η θεία μου. Ο θείος μου ήταν αρτοποιός και πέθανε πριν τρία χρόνια. Ο χαμός του στοίχισε πολύ στην οικογένεια” προσθέτει.

πηγή: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr