Μητέρα έφτιαξε αυτό το μικροσκοπικό Σπίτι, με μόλις 75 Ευρώ τον μήνα. Δείτε ΠΩΣ είναι από Μέσα και θα Ξετρελαθείτε!
Www.true.gr

Μητέρα έφτιαξε αυτό το μικροσκοπικό Σπίτι, με μόλις 75 Ευρώ τον μήνα. Δείτε ΠΩΣ είναι από Μέσα και θα Ξετρελαθείτε!

Η Michelle «MJ» Boyle πλήρωνε, 1.600 δολάρια κάθε μήνα για να νοικιάσει ένα μικρό σπίτι στην κοινότητα του Northwest Pacific του Sherwood, Oregon. Με αυτόν τον τρόπο ζωής, δεν της έμενε τίποτα για να βάλει στην άκρη.

Αλλά αφού τα παιδιά της να προετοιμάζονταν να εγκαταλείψουν το σπίτι, αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να κάνει μια σημαντική αλλαγή ζωής. Αυτή η αλλαγή όχι μόνο μείωσε τα μηνιαία της έξοδά, αλλά θα της επέτρεπε να βάλει και χρήματα στην άκρη.

Πώς το έκανε; Μετακομίζοντας στο μικροσκοπικό σπίτι. Μετακόμισε σε ένα αξιολάτρευτο σπίτι 19 τετραγωνικών μέτρων για 75 δολάρια το μήνα. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται το ηλεκτρικό ρεύμα, το νερό και WiFi!

«Το να χτίζεις το οτιδήποτε με τα χέρια σου είναι μια από τις πιο ικανοποιητικές εμπειρίες», είπε. «Στην περίπτωσή μου, το σχεδίασα κιόλας».Αν κοιτάξετε στο εσωτερικό του, απλά θα εκπλαγείτε, ειδικά με τη γραφική μικρή κουζίνα όπου ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της.

«Όλες οι εφαρμογές μου είναι από τις αρχές του 1940 με αρχές της δεκαετίας του 1950. Ήταν πραγματικά ένας αγώνας αγάπης. Το θέμα του σχεδιασμού μου είναι η σύγχρονη νοσταλγία και νομίζω ότι το κατάφερα πραγματικά».

Το εσωτερικό υπάρχει επίσης μια μικρή σκάλα που οδηγεί σε μια πατάρι, καθώς και ένα άνετο μικρό σαλόνι.Τώρα, σχεδιάζει και κατασκευάζει τέσσερα μικροσκοπικά σπίτια που μπορεί να ενοικιάσει στο AirBnB (ή παρόμοια πλατφόρμα) και να δημιουργήσει μια βιώσιμη ροή εισοδήματος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το υπέροχο αυτό μικροσκοπικό σπίτι.

Credit: inspiremore.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr