Μητέρα 5 παιδιών μας δείχνει με περηφάνια το σώμα της και Δίνει το Σώστό παράδειγμα σε όλες τις μητέρες

Δίαιτες, botox, ρούχα και χτενίσματα. Μερικές φορές νιώθουμε ότι ο κόσμος μας είναι πολύ ρηχός, και οι άνθρωποι που δεν ταιριάζουν με το καλούπι αυτό κρίνονται σοβαρά. Αλλά τις περισσότερες φορές αυτό μας τυφλώνει ότι η ομορφιά είναι κάτι βαθύ, και όχι επιφανειακό, και αυτή η μαμά 5 παιδιών το αποδεικνύει αυτό με την απροσδόκητη παρουσίαση του σώματός της στον κόσμο μετά τον τοκετό.

Σας παρουσιάζουμε την Brenda Stearns: , influencer και παράδειγμα προς μίμηση.

Η Brenda Stearns προέρχεται από το Μεξικό αλλά μετακόμισε στις ΗΠΑ πριν από χρόνια. Κατά λάθος, που όμως αποδείχτηκε μοιραίο και τυχερό, έστειλε μήνυμα σε λάθος αριθμό και κατέληξε να παντρευτεί τον άντρα πίσω από το τηλέφωνο. Σήμερα ζουν στο Οχάιο και η Brenda μοιράζεται την ευτυχισμένη ζωή της περιτριγυρισμένη από πάνες, εργασίες για το σπίτι και 5 παιδιά στο Instagram. Ζούσε μια ευτυχισμένη ζωή μέχρι που η κατάθλιψη χτύπησε την πόρτα της.

Απέκτησε το 5ο της μωρό και υπέφερε από κατάθλιψη μετά τον τοκετό. Είχαν περάσει ήδη 3 μήνες, αλλά το σώμα της δεν επανερχόταν όπως ήταν πριν από το μωρό. Δεν ένιωθε άνετα με σώμα της και αισθανόταν δυσαρεστημένη. Μέχρι που αποφάσισε να σταματήσει να εστιάζει στο συναίσθημα και να αρχίσει να επικεντρώνεται στην πραγματικότητα. «Η πραγματικότητα είναι ότι το σώμα μου είναι δυνατό και όμορφο … και έτσι είναι και το δικό σας», γράφει η Brenda.

Έβγαλε τη παραπάνω φωτογραφία και τη δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. «Έβγαλα αυτή τη φωτογραφία για να μου υπενθυμίζει ότι δεν έχει σημασία πως μοιάζει το σώμα μας αυτή τη στιγμή – είναι ώρα να γιορτάσουμε την ομορφιά μας», μοιράστηκε. Στους περισσότερους θα προκαλούσε έμπνευση, αλλά πολλοί χαρακτήρισαν αυτή τη γυναίκα αηδιαστική που επιδεικνύει το σώμα της.

Δεν πτοήθηκε από τα άσχημα σχόλια. Αντίθετα, ξεκίνησε ένα κίνημα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ομορφιά της μητρότητας. Οι γυναίκες την έχουν επαινέσει για τη δύναμη και τα κίνητρα που τους δίνει και για το έργο που έχει κάνει για την αποδοχή του σώματος μετά τον τοκετό. «Είσαι καταπληκτική, μαμά!» Είναι ένα τακτικό σχόλιο στις αναρτήσεις της. Τώρα έχει περισσότερους από 25.000 followers που θέλουν να ακούσουν τις συμβουλές, τα κίνητρα και τις ιστορίες της για τα παιδιά της.

Αλλά ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα που προσπαθεί να περάσει είναι να θυμόμαστε ότι τα παιδιά κοιτάζουν τη μαμά τους ως σύνολο. «Ξέρουν ότι η καρδιά μας και η αγάπη μας είναι άνευ όρων. Και αυτό είναι που έχει σημασία», γράφει η Brenda. Τα επικριτικά σχόλια είναι ανούσια σε σύγκριση με αυτό.

Σε μια εποχή όπου τα πρότυπα ομορφιάς φαίνεται να είναι ο κανόνας, είναι πάντα καλό να ακούμε την ιστορία μιας γενναίας γυναίκας που τους αψηφά. Τι θα λέγατε σε μητέρες σε όλο τον κόσμο που αισθάνονται λίγο δυσαρεστημένες με την εμφάνισή τους; Πώς θα τις πείσετε ότι το σώμα τους είναι απόδειξη της αγάπης τους; Γράψτε το στα σχόλια παρακάτω!