Μισό εκατομμύριο Έλληνες έχουν ήδη ανατριχιάσει με αυτό το βίντεο!!!

Μπορεί κάποιοι να θέλουν να μην ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος ,στην Αθηνά ίσως να είναι και το επιθυμητό από κάποιους «Ελληνόφωνους» …Αλλα στην Αλεξανδρουπολη δεν είναι έτσι και ευτυχώς υπάρχουν ακόμα Έλληνες παντού σε όλο τον κόσμο που συγκινούνται να ακούνε τα «Στρατα «να ψάλλουν τον Εθνικό μας Ύμνο!

Όσο για τους άλλους άστους να Μαυρίσουν από το κακό τους…Κάποια πράγματα για να νιώσεις πρέπει και να τα πιστεύεις!

Μισο εκατομμυριο χρηστες ειδαν την αναρτηση με το video του Εθνικου Ύμνου απο το e-evros.gr.

Έσπασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ παρακολουθησης τα νουμερα που «έπιασε» το βιντεακι του e-evros.gr, το οποιο αφορούσε την έναρξη της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Αλεξανδρουπολη.

Το βιντεακι αποθανατίζει τη στιγμή της μεγάλη αποκάλυψης της σημαίας από τις Μονάδες του στρατού και η στιγμή που ψάλλουν τον Εθνικο Ύμνο.

Συγκεκριμένα, 574.090 χρήστες (περισσότερο από μισό εκατομμύριο) είδαν την ανάρτηση – video ενώ περισσότεροι από 19.000 άνθρωποι επισήμαναν οτι τους «άρεσε». Οι παρακολουθησεις του video (view) έφτασαν τις 180.608 (!!!!) αριθμός ρεκόρ για τα 10 χρονιά που το e-evros.gr είναι στον αέρα.

Συνολικά το ποστ “άγγιξε” πάνω απο μισο εκατομμύριο χρήστες, πράγμα που έγινε μεσώ των χιλιάδων «like» και και τους 1.814 χρήστες που το μοιράστηκαν με τους φίλους τους. Κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος!

Νωρίτερα για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια κατάθεσης στεφάνων, ο Εθνικός Ύμνος εψαλη από τους επαγγελματίες στρατιωτικους μουσικούς της 12ης Μεραρχίας Αλεξανδρουπολης.

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες απέδειξαν εθνική περηφάνια που ξεφεύγει απο τα τοπικά όρια και απλώνεται πανελλαδικά, τιμώντας το e-evros.gr με τα σχόλια και την υποστήριξη τους.

Να σημειώσουμε πως το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στις 350.000 πριν από περίπου ένα χρόνο. Νέος στόχος μας πλέον το 1.000.000 που χάρη σε όλους εσάς σίγουρα είναι θέμα χρόνου να επιτευχθεί.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά και αξιόπιστα.

Κοιτάξτε το Video και καμαρώστε τα Παιδιά της Ελλάδος για μια ακόμα φορά!

ΠΗΓΗ:viralpage.gr