Μις Παγκόσμιος Τουρισμός: Οι καλλονές του διαγωνισμού έκαναν… πασαρέλα στη Μύκονο

Στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο τα πιο «καυτά» καλλιστεία

Σε μια άτυπη… πασαρέλα μετέτρεψαν τη Μύκονο καλλίγραμμα μοντέλα, υποψήφιες για τον διαγωνισμό «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός», που βρέθηκαν στο «νησί των ανέμων» για τις ανάγκες φωτογράφησης και για την προβολή του καλλιτεχνικού event.

Μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη αναστάτωσαν ευχάριστα με την παρουσία τους τη Μύκονο, κάνοντας τα αντρικά και γυναικεία βλέμματα να «καρφώνονται» πάνω τους και δείχνοντας να το απολαμβάνουν. Φυσικά, δεν ήταν όλες οι διαγωνιζόμενες εκεί -και αυτό λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό. Εκείνες που αποτέλεσαν την αντιπροσωπεία, ήταν οι εξής: Από την Αργεντινή η Angeles Bugnion, από την Ουγγαρία η Sinthia Ondel, από την Αγγλία η Annabel Meizel, από τη Λευκορωσία η Valeria Nusco και από τη Βραζιλία η Carina Bottene.

Τα σέξι κορίτσια φωτογραφήθηκαν με αποκαλυπτικά μαγιό στις παραδεισένιες παραλίες της Μυκόνου, λίγες ημέρες πριν τον διαγωνισμό, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και του ΕΟΤ. Ακόμη, διασκέδασαν στα διάσημα beach bar και περπάτησαν στα Ματογιάννια, φορώντας τις προστατευτικές μάσκες, ενώ κάθε πρωί θερμομετρούνταν από τους διοργανωτές του διαγωνισμού που τις συνόδευαν .

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε ανοιχτό χώρο του Ζαππείου λόγω του κορωνοϊού και τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνουν οι διοργανωτές είναι ιδιαιτέρως αυστηρά. Έχουν προσκληθεί λιγότερα άτομα από κάθε άλλη φορά και έχει προβλεφθεί η τήρηση των αποστάσεων, όπως ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πηγή: protothema.gr