Η Μις Ελλάς που τα παράτησε όλα και έφυγε για να ζήσει μόνιμα στην Ελάτη!
Www.true.gr

Η Μις Ελλάς που τα παράτησε όλα και έφυγε για να ζήσει μόνιμα στην Ελάτη!

H Μπέλα Αδαμοπούλου εδώ και πολλά χρόνια έχει αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, επιλέγοντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής μακριά από την πολύβουη Αθήνα.

Η Μις Ελλάς του 1975 μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για τα επεισοδιακά καλλιστεία τότε και ανέφερε τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελάτη.

«Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν μου άρεσε καθόλου και με έκανε να φύγω. Μ’ αρέσει εδώ, λατρεύω αυτό το μέρος, τις μυρωδιές, τις εικόνες, τα πάντα. Ήρθα πριν 18 χρόνια περίπου σαν εκδρομή και τρελάθηκα από την περιοχή και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτό εδώ. Η μοναξιά δεν με φοβίζει γιατί είναι επιλογή. Μ’ αρέσει η ηρεμία, η ησυχία.


Τα καλλιστεία ήταν επιλογή της μητέρας μου γιατί ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Δεν είχα γνωριμίες, ήμουν ένα κοριτσόπουλο που μόλις είχε τελειώσει το γυμνάσιο. Ήταν σε όλες τις εφημερίδες πρωτοσέλιδο τότε που αντέδρασα. Παρασύρθηκα κι εγώ τότε από τον κόσμο που είχε αντιδράσει γιατί με ήθελε να βγω τότε Σταρ Ελλάς», είπε μεταξύ άλλων η Μπέλα Αδαμοπούλου.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr