Μήπως βλέπεις Πονηρά και Πικάντικα Όνειρα στον Ύπνο Σου; Εάν ναι, τότε Αυτό Σημαίνει ότι Είσαι...
Www.true.gr

Μήπως βλέπεις Πονηρά και Πικάντικα Όνειρα στον Ύπνο Σου; Εάν ναι, τότε Αυτό Σημαίνει ότι Είσαι…

Τα όνειρα που περιλαμβάνουν σεξ, είναι κάτι που συμβαίνει σε κάποιο σημείο της ζωής σας και μπορεί να είναι αρκετά παράξενα πράγματα και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε.

Μερικές φορές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν τον τωρινό σας σύντροφο και άλλες τον πρώην σας. Μερικές φορές μπορεί να είναι με κάποιον διάσημο και άλλες με κάποιο που δεν γνωρίσατε ποτέ.

Ωστόσο, πάντα υπάρχει κάποιος λόγος που αυτό συμβαίνει. Ρίξτε μια ματιά στα 10 κλασικά, σεξουαλικά όνειρα παρακάτω και δείτε τι σημαίνουν.

Με τον πρώην

Μην ανησυχείς, δε σημαίνει ότι κατά βάθος είσαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του και ότι θα έπρεπε να χωρίσεις τον νυν σύντροφο σου για να ζήσεις την απόλυτη αγάπη.

Τα σεξουαλικά όνειρα που περιλαμβάνουν έναν πρώην, ειδικά τον πρώτο σου έρωτα, είναι και τα πιο κοινά.

Με έναν άγνωστο χωρίς πρόσωπο

Πρόκειται για το δεύτερο πιο κοινό σεξουαλικό όνειρο. Δε σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σε περιμένει, αλλά έχει να κάνει με εσένα.

Ο μυστηριώδης εραστής συμβολίζει μια πλευρά του εαυτού σου που προσπαθείς να γνωρίσεις και να χρησιμοποιήσεις στη ζωή σου.

Με ένα φίλο σου

Σε περίπτωση που δεις στον ύπνο σου πως κάνεις έρωτα με ένα φίλο για τον οποίο δεν αισθάνεσαι καμία ερωτική έλξη, κάνε το εξής.

Διάλεξε τα τρία πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό όταν τον σκέφτεσαι και δες αν κάποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά θα ήταν ωφέλιμα για εσένα αν τα εφάρμοζες στη ζωή σου.Με έναν άνθρωπο του ίδιου φύλου

Ακόμα κι αν είσαι straight, τα όνειρα με άτομα του ίδιου φύλου είναι κάτι πολύ κοινό. Θυμήσου ότι δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με το ίδιο το άτομο αλλά το τι αντιπροσωπεύει.

Σκέψου τα χαρακτηριστικά που έχει η συγκεκριμένη γυναίκα. Είναι δυνατή, ευγενική, αστεία και χαρίζει θετική ενέργεια παντού γύρω της; Μάλλον σημαίνει ότι θαυμάζεις τα συγκεκριμένα στοιχεία αυτής της γυναίκας και θα ήθελες να τα έχεις και εσύ.

Με ένα διάσημο

Το συγκεκριμένο όνειρο συνήθως σημαίνει ένα από εξής πράγματα: Είτε θεωρείς το συγκεκριμένο celebrity πάρα πολύ ωραίο και αυτό μαζί του είναι η απόλυτη φαντασίωση σου, είτε επιζητάς κάποιο από τα χαρακτηριστικά που έχει.

Με κάποιον που μισείς

Μπορεί το υποσυνείδητο σου να προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να έρθεις πιο κοντά με αυτό το άτομο για να είσαι καλύτερα με τον εαυτό σου. Δεν είναι καλό να κουβαλάς τόσο μίσος μέσα σου.

Από την άλλη, μπορεί να σημαίνει ότι το συγκεκριμένο άτομο διαθέτει ένα χαρακτηριστικό, ένα ταλέντο ή ένα χάρισμα που θα ήθελες να έχεις εσύ η ίδια.

Με κάποιον στο γραφείοΤο να βλέπεις ότι συνευρίσκεσαι με κάποιον συνάδελφο, είναι παρόμοιο με αυτό με ένα φίλο σου. Ακόμη, μπορεί το υποσυνείδητό σου να σου λέει ότι πρέπει να ενώσετε τις δυνάμεις σας για να βελτιώσεις τις προοπτικές απασχόλησής σου.

Με ένα γκρουπ

Δεν είναι θετικό όνειρο. Υποδηλώνει ότι υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στη ζωή σου την τρέχουσα χρονική στιγμή. Μήπως προσπαθείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα; Ψάξε τρόπους να απλοποιήσεις τη ζωή σου και να βρεις χρόνο να αναπνεύσεις.

Σε δημόσιο χώρο

Στα όνειρα, οι τοποθεσίες συμβολίζουν σημαντικά μέρη της ζωής σου: τη ζωή σου στο σπίτι, τη δουλειά, την ερωτική σου ζωή και τον κοινωνικό σου κύκλο.

Αν για παράδειγμα το κάνεις στο γραφείο, μπροστά σε κόσμο, ίσως σημαίνει ότι η επαγγελματική σου ζωή έχει επικρατήσει στις πρόσφατες συζητήσεις σου ή ότι η δουλειά απασχολεί το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου.

Στο πατρικό σου

Αναρωτήσου τι συμβαίνει αυτήν την περίοδο και σε κάνει να αισθάνεσαι και πάλι παιδί. Μήπως χρειάζεσαι τη μητέρα σου για οικονομική ή ψυχολογική υποστήριξη; Ή απλώς φέρεσαι σαν παιδί τώρα τελευταία;

Το ίδιο ισχύει για τα όνειρα στα οποία βλέπεις πως κάνεις έρωτα σε μέρη που έμενες παλιά, όπως στη φοιτητική σου εστία.

Credit: vt.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr