Μήπως η Ευαίσθητη Περιοχή Μυρίζει «Ψαρίλα»; Δείτε ΤΙ σημαίνει αυτό για την Υγεία σας...
Www.true.gr

Μήπως η Ευαίσθητη Περιοχή Μυρίζει «Ψαρίλα»; Δείτε ΤΙ σημαίνει αυτό για την Υγεία σας…

Η ευαίσθητη περιοχή σας έχει την ικανότητα να καθαρίζεται ή να θεραπεύεται από μόνη της, αλλά όταν τα βακτήρια στην περιοχή είναι πάρα πολλά, μπορεί να σας ενημερώσει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά κάτω εκεί.

Μπορεί να σας ενημερώσει ότι κάτι δεν πάει καλά, δίνοντάς σας σημάδια όπως φαγούρα, κακή οσμή και άλλα ασυνήθιστα προβλήματα. Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά υπάρχουν διορθωτικά μέτρα για τη θεραπεία του προβλήματος.

Γνωρίζοντας τα σημάδια και τα συμπτώματα και αφού συμβουλευτείτε το γιατρό σας, μπορείτε να το θεραπεύσετε. Μια μη υγιείς ευαίσθητη περιοχή, μπορεί επίσης να επηρεάσει και τη σεξουαλική σας ζωή ή την αυτοεκτίμησή σας στο κρεβάτι.

Έτσι, για να έχετε μια υγιή σεξουαλική ζωή και ύπαρξη, πρέπει να αρχίσετε να δίνετε σημασία στην ευαίσθητη περιοχή σας, φροντίζοντάς την και ακούγοντας αυτά που σας λέει.

Ακολουθούν οι ενδείξεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ευαίσθητη περιοχή σας.

# 1. Η περιοχή είναι πολύ ξηρή.


Εάν αισθάνεστε την περιοχή ξηρή κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής επαφής, μπορεί να πάσχετε από κολπική ξηρότητα. Οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο της εμμηνόπαυσης μπορούν συνήθως να βιώσουν αυτή την ξηρότητα.

Η ξηρότητα μπορεί επίσης να συσχετιστεί με διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του θηλασμού ή της λήψης αντισυλληπτικών χαπιών, παρατεταμένης χρήσης ταμπόν και λήψης φαρμακευτικής αγωγής για αλλεργίες.


Εικονα2

Εάν ο σύντροφός σας μπορεί να μυρίσει την ευαίσθητη περιοχή σας, ενώ βρίσκεται στο στομάχι σας, πρέπει να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Πρέπει να λάβετε υπόψη ότι κάθε γυναίκα έχει διαφορετική οσμή, έτσι είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια οσμή κάτω εκεί.Αυτό που δεν είναι φυσιολογικό, είναι αν η μυρωδιά να επιδεινωθεί. Μια δυσάρεστη οσμή εκεί κάτω που μπορεί να οφείλεται στην έλλειψη καλής προσωπικής υγιεινής, είναι επίσης ένα σημάδι μόλυνσης, ή ακόμα χειρότερα μπορεί να υπάρχει ένα ξεχασμένο αντικείμενο εκεί μέσα, όπως ένα ταμπόν.

# 3. Υπάρχει ένα σπυράκι στην περιοχή.


Όταν αγγίζετε τον κόλπο σας και αισθάνεστε ότι υπάρχει ένα εξόγκωμα ή συχνά μοιάζει με σπυράκια στον αιδοίο, το δέρμα σας μπορεί να είναι ερεθισμένο από κάτι, όπως τρίχα που έχει γυρίσει λόγω ξυραφιού.

Ωστόσο, αν το εξόγκωμα μοιάζει σαν δάγκωμα από ζωύφιο γύρω από τον κόλπο σας, είναι μεγάλο και σας φαγουρίζει, μπορεί να έχετε μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια (STD). Είναι καλύτερο να επισκεφτείτε το γιατρό σας αμέσως.

# 4. Έντονη φαγούρα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Η φαγούρα στην περιοχή μπορεί να υποδεικνύει διάφορα προβλήματα, μεταξύ των οποίων είναι η σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη (STI), η κολπική ξηρότητα και οι μολύνσεις.

# 5 Υγρά που μοιάζουν με τυρί cottage.Εάν αισθάνεστε φαγούρα, έχετε μια αίσθηση καψίματος, είναι οδυνηρό όταν κάνετε σεξ και βγάζετε υγρά με παχιά, άθλια, λευκή υφή που μοιάζουν λίγο με τυρί cottage, αυτό σημαίνει ότι έχετε κάποια μηκυτιασική μόλυνση.

# 6. Η περιοχή εμφανίζει κονδυλώματα.

Εάν αισθάνεστε ή βλέπετε ότι η περιοχή σας έχει κονδυλώματα, είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι έχετε έναν ιό ανθρώπινου θηλώματος (HPV). Ο HPV είναι η πιο κοινή σεξουαλικά μεταδιδόμενη λοίμωξη. Εάν έχετε κονδυλώματα στον κόλπο σας, επισκεφθείτε αμέσως το γιατρό σας.

# 7. Βιώνετε πυελικό πόνο.

Όταν η λεκάνη σας πονάει πολύ οδυνηρή και νοιώθετε επίσης πόνο όταν έχετε σεξουαλική επαφή, έμετο και πυρετό, μεταξύ άλλων, μπορεί να έχετε πυελική φλεγμονώδη νόσο (PID)

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr