Το Μήνυμα που Εκθέτει Ανεπανόρθωτα την Άννα: Fake η Σχέση της με τον Παναγιώτη στο «Power of Love»;

Λίγες ημέρες πριν προβλήθηκε το επεισόδιο στο οποίο η Άννα αποχαιρετούσε τον Παναγιώτη λέγοντάς του ότι πρέπει να φύγει από το σπίτι του «Power of Love» λόγω ενός σημαντικού προβλήματός της με τη βίζα της στο Ντουμπάι.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια, όταν ο σύντροφός της της ανήγγειλε ότι αν έφευγε αυτή δε θα είχε νόημα να μείνει ο ίδιος στο reality, ζήτησε επίμονα από τον Παναγιώτη να παραμείνει στο παιχνίδι και να παλέψει και για τους δύο.

Τα λόγια της συγκίνησαν τον ίδιο αλλά και μερίδα του κοινού που στηρίζει το ζευγάρι σαν μία οντότητα.

Τα λόγια αυτά, όμως, φαίνεται πως έρχονται σε αντίθεση με τις πρακτικές που ακολούθησε ούσα έξω από το παιχνίδι και ήταν μία πρώην παίκτρια του παιχνιδιού που τα έφερε στο προσκήνιο.

Η Γκαμπριέλα, η οποία συνηθίζει να αποκαλύπτει κρυφές λεπτομέρειες που δεν δείχνουν οι κάμερες, αποκάλυψε μία συνομιλία της Άννας με ακόλουθό της στο Instagram, η οποία έφτασε στα χέρια της και την δημοσιοποίησε μέσα από ένα Instastory.

Στη φωτογραφία παρουσιάζεται η συνομιλία της Άννας με έναν διαδικτυακό φίλο της που της εκφράζει τον θαυμασμό του στην αρχή και συγχρόνως ρωτάει αν ψηφίζουν μόνο τον Παναγιώτη αυτήν την εβδομάδα (που η ίδια λείπει) ή μπορούν να ψηφίσουν και την ίδια ώστε να επιστρέψει.

Η απάντηση ήταν αυτά που κανείς δεν περίμενε αφού η Άννα ζήτησε να ψηφίσουν μόνο αυτήν και όχι τον Παναγιώτη γιατί «υπάρχει λόγος».

Η Άννα δε συνέχισε τη συνομιλία και ουδέποτε εξήγησε τον λόγο με την ουσία της αποκάλυψης της Γκαμπριέλας να είναι ίδια: Η Άννα θέλει να επιστρέψει και να μαζέψει η ίδια τις ψήφους και όχι ο Παναγιώτης.

ΠΗΓΗ: dailymedia.gr