Μην ψάχνεις αν σε απατάει. Παρατήρησε τη στάση που κοιμάται κι αν είναι μία από τις παρακάτω τότε δυστυχώς σας "κερατώνει"
Www.true.gr

Μην ψάχνεις αν σε απατάει. Παρατήρησε τη στάση που κοιμάται κι αν είναι μία από τις παρακάτω τότε δυστυχώς σας «κερατώνει»

Θα μπορούσε η στάση που κοιμάστε να μαρτυρήσει αν έχετε απατήσει τον σύντροφό σας;

Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι άπιστοι σύντροφοι αποκαλύπτουν ενδεικτικά σημάδια με τον τρόπο που κοιμούνται το βράδυ.

Η πιο δημοφιλής στάση ύπνου σύμφωνα με τη δημοσκόπηση – που υιοθετείται από το 34% των ζευγαριών – είναι αυτή που είναι γνωστή ως «ο διαχωρισμός», όπου οι σύντροφοι κοιμούνται στραμμένοι προς τα έξω με ένα κενό διάστημα ανάμεσά τους.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι και ένδειξη σε ζευγάρια σε μια ασφαλή σχέση που δεν αισθάνονται την ανάγκη να δείξουν την αγάπη τους κατά τη διάρκεια της στάσης ύπνου, είναι επίσης η πιο δημοφιλής στάση όταν ο ένας σύντροφος είναι άπιστος.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο άπιστος σύντροφος είναι επιφυλακτικός να έρθει πολύ κοντά στον/στην σύντροφό του στο κρεβάτι σε περίπτωση που υπάρχουν ενδείξεις απιστίας, όπως η μυρωδιά του αρώματος του άλλου προσώπου ή το aftershave, που είναι εμφανείς.

Η σύμβουλος σχέσεων Jlica Leoni δήλωσε ότι η έρευνα μας δίνει έναν οικείο οδηγό για την υγεία των σχέσεων και της σeξουαλικής ζωής.

«Όταν κοιμόμαστε, το υποσυνείδητο μας αναλαμβάνει, έτσι ώστε η γλώσσα του σώματος που χρησιμοποιούμε με τον/την σύντροφο μπορεί να είναι ένας ακριβής μετρητής του τι συμβαίνει σε μια σχέση», εξηγεί.

«Τα ζευγάρια τείνουν να είναι αρκετά οικεία στον τρόπο που κοιμούνται τον πρώτο καιρό και στη συνέχεια σταδιακά απομακρύνονται στο κρεβάτι με την πάροδο του χρόνου.»
«Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό – αν η σχέση είναι ασφαλής δεν χρειάζεται να αποδείξετε την οικειότητα σας υιοθετώντας στάσεις ύπνου που είναι άβολες.»

«Η μία κόκκινη σημαία πρέπει να είναι αν κανονικά μοιράζεστε μια πολύ οικεία στάση ύπνου με τον σύντροφό σας και στη συνέχεια ξαφνικά μεταβείτε στη στάση διαχωρισμού.»

«Αυτό είναι ένα σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά και ο/η σύντροφός σας ανησυχεί ότι τα σημάδια της προδοσίας τους είναι εμφανή στο σώμα τους ή σκέφτονται για ένα άλλο άτομο και σταματάνε την οικειότητα μαζί σας.»

«Άλλα σημάδια που πρέπει να προσέξουμε είναι να κάνουν ντους ή να πλένουν τα δόντια τους μόλις έρθουν.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής στάση ύπνου στην έρευνα ήταν «η πλάτη με πλάτη στάση ύπνου» – που χρησιμοποιείται από το 22% των ζευγαριών.

Πάλι κοιμούνται με τις πλάτες αντικριστά, αλλά διατηρούν μεγαλύτερη οικειότητα από τον διαχωρισμό αγγίζοντας τις πλάτες και μερικές φορές διατηρώντας επαφή μέσω των ποδιών τους.
Η τρίτη πιο δημοφιλής στάση είναι «το κουτάλι» – αυτή είναι μακράν η πιο δημοφιλής στάση για τα ζευγάρια σε νέες σχέσεις με σχεδόν το μισό (48%) να δηλώνει ότι την χρησιμοποιούν όταν κάνουν έρωτα για πρώτη φορά.

Ωστόσο, μόνο το 16% των ζευγαριών την χρησιμοποιούν όταν βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση λόγω δυσκολίας στον ύπνο.

Η τέταρτη πιο δημοφιλής στάση είναι η στάση «κατάληψη κρεβατιού» – την οποία επιλέγει το 14% των ερωτηθέντων.

Σε αυτή τη στάση, συνήθως ο άντρας, καταλαμβάνει ένα μεγάλο μέρος του κρεβατιού και η σύντροφός τους πρέπει να χωρέσει στην άκρη.

Οι πιο δημοφιλείς στάσεις ύπνου αποκαλύφθηκαν σε μια νέα δημοσκόπηση 2.000 ατόμων από την ιστοσελίδα IllicitEncounters.com – μια ιστοσελίδα γνωριμιών στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους παντρεμένους.

Η πέμπτη πιο δημοφιλής στάση είναι το «χουχούλιασμα» – μια άλλη στάση για τους νέους εραστές που χρησιμοποιείται μόνο από το 8% των ζευγαριών σε σταθερές σχέσεις. Το ζευγάρι είναι κοντά και η γυναίκα στηρίζει το κεφάλι της στο στήθος του.

«Το μπέρδεμα» είναι η έκτη πιο δημοφιλής στάση, όπου και τα δύο σώματα είναι εντελώς συνδεδεμένα – δημοφιλής με νέους εραστές, αλλά χρησιμοποιείται μόνο από το 6% των ζευγαριών σε μακροχρόνιες σχέσεις λόγω δυσκολίας στον ύπνο.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr