Μην Μπλέξεις με Άντρα που Έχει αυτές τις 15 Συνήθειες. Θα Χτυπάς το Κεφάλι σου στον Τοίχο...
Www.true.gr

Μην Μπλέξεις με Άντρα που Έχει αυτές τις 15 Συνήθειες. Θα Χτυπάς το Κεφάλι σου στον Τοίχο…

Ενώ γνωρίζουμε ότι κανείς δεν μπορεί να είναι τέλειος, υπάρχουν κάποια δυσάρεστα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που μπορεί να έχει κάποιος, τα οποία μπορεί να μετατρέψουν το γάμο σας σε κόλαση.

1. Είναι στενόμυαλος

Ένας άνδρας που θέλει να σας ελέγχει ή συνεχίζει να σας βάζει περιορισμούς, δεν είναι ο σωστός τύπος. Θα έχει πάντα θέματα εμπιστοσύνης, ανεξάρτητα από το πόσο πολύ τον αγαπάτε και είστε πιστή σε αυτόν. Είναι πιθανό ότι είναι πολύ ανασφαλής στη σχέση.

2. Μισεί τα ζώα:

Αν ο φίλος σας μισεί το κατοικίδιο ζώο σας και όχι επειδή έχει αλλεργία, τότε τα νέα δεν είναι καλά . Αυτό δείχνει ότι δεν έχει συμπόνια και δεν μπορεί να εκτιμήσει την ποικιλομορφία στη φύση. Πιθανότατα, δεν θα μπορεί να αγαπά ούτε εσάς.

3. Οι κανόνες στη σχέση σας δεν του λένε τίποτα:

Έχετε συμφωνήσει για ορισμένους κανόνες, για την ενίσχυση της σχέσης σας. Εάν συνεχίζει να ξεχνά ή να σπάει τους κανόνες ξανά και ξανά, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα σεβασμό προς εσάς ή τη σχέση.

4. Δεν κρατάει τις υποσχέσεις του

Το ίδιο ισχύει και για τις υποσχέσεις. Αν το κάνει μια φορά, μπορεί να συγχωρεθεί αλλά αν συνεχίσει να μην κρατάει τις υποσχέσεις του, πρέπει να επανεκτιμήσετε τη σχέση σας μαζί του.

5. Δεν σας φέρεται όπως σας αξίζει

Σε μια σχέση, πρέπει να δώσεις και να πάρεις. Εάν είστε εσείς αυτή που μόνο προσπαθείτε και εκείνος δεν κάνει τίποτα, η ζωή σας θα είναι δυστυχισμένη. Αργά ή γρήγορα, θα το μετανιώσετε, αν τον παντρευτείτε.6. Δεν αλλάζει γνώμη

Αν σκέφτεται ότι πάντα έχει εκείνος δίκιο και δεν μπορεί ποτέ να έχει λάθος, δεν αξίζει τον κόπο. Είναι πιθανό ότι θα προσπαθήσει να αλλάξει και εσάς επίσης.

7. Λέει υπερβολικές δικαιολογίες:

Αν λέει δικαιολογίες κάθε φορά που κάνει λάθος, ίσως δεν κάνει για σας. Δείχνει ότι οι δικαιολογίες του, είναι πολύ πιο σημαντικές από εσάς.

8. Συνεχίζει τους καυγάδες

Είναι εντάξει να μαλώνετε που και που μέσα σε μια σχέση, αλλά αν οι τσακωμοί σας δεν τελειώνουν ποτέ, πρέπει να το δείτε αλλιώς.

9. Διακόπτει τη συζήτηση

Είναι υπέροχο να είναι ένας εκπληκτικός ομιλητής, αλλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε ολόκληρη τη ζωή σας! Αν σας κόβει κάθε φορά που έχετε μια συζήτηση, είναι καιρός να ξυπνήσετε!

10. Λέει ψέματα

Αν έχει τη συνήθεια να ψεύδεται, τότε η βάση της σχέσης σας είναι πολύ αδύναμη. Θα έχετε πάντα θέματα εμπιστοσύνης και θα υπάρξουν πολλές παρανοήσεις στο γάμο σας.11. Προσκολλάται πάνω σας

Τίποτα δεν είναι πιο ενοχλητικό από έναν προσκολλημένο σύντροφο. Ανεξάρτητα από το πόσο αγαπάτε ο ένας τον άλλο, χρειάζεστε προσωπικό χώρο για να λειτουργείτε σωστά, να κάνετε τη δουλειά σας και τις καθημερινές σας δουλειές.

12. Μισεί την οικογένειά του

Εάν δεν σέβεται τους γονείς του, πώς θα σέβεται εσάς; Εάν μισεί τους γονείς του, οι πιθανότητες λένε ότι θα μισήσει και τους δικού σας γονείς. Δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει οικογενειάρχης!

13. Καπνίζει πολύ

Αν η συνήθεια του καπνίσματος γίνεται εμπόδιο στην προσωπική του ζωή και δεν μπορεί να την κόψει, πρέπει να παραιτηθείς από την ιδέα να τον παντρευτείς!

14. Ανυπόμονος να λύσει τις υποθέσεις του

Εάν είναι πολύ ανώριμος για να αναλάβει την ευθύνη να λύσει τα προβλήματα και συνεχίζει να αποκόβεται από τους ανθρώπους, λογικά θα κάνει το ίδιο και μαζί σας με τον πρώτο τσακωμό.

15. Είναι βίαιος

Τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει την καταχρηστική συμπεριφορά του. Η αγάπη δεν γνωρίζει βία. Εάν δεν μπορεί να ελέγξει το θυμό του και σας κακοποιεί σωματικά ή συναισθηματικά, πρέπει να απομακρυνθείτε από τη σχέση αυτή τη στιγμή!

Credit: wroops.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr