Η μικρή Λυδία εκεί που μεγάλωσε η Κάρολαϊν – Η αγκαλιά στο μπαλκόνι με τη γιαγιά της
Www.true.gr

Η μικρή Λυδία εκεί που μεγάλωσε η Κάρολαϊν – Η αγκαλιά στο μπαλκόνι με τη γιαγιά της

Έφτασε στην Αλόννησο το απόγευμα της Τρίτης, 29.06.2021, η μικρή Λυδία μαζί με τη μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν, Σουζάν, η οποία πλέον μαζί με τον άνδρα της θα έχει την προσωρινή επιμέλεια της εγγονής τους που τόσο άδικα έχασε τη μαμά της στα Γλυκά Νερά.

Γιαγιά και εγγονή αφότου έφθασαν στο νησί, μπήκαν σε ένα ασημί αυτοκίνητο, και μαζί με μια καλή φίλη της κ. Σουζάν πήγαν απευθείας στο σπίτι της οικογένειας Κράουτς στο νησί.

Λίγο μετά, η μητέρα της Κάρολαϊν και γιαγιά της μικρής Λυδίας, έβγαλε την εγγονή της στο μπαλκόνι. Κρατώντας την μια σφιχτή αγκαλιά, οι δύο τους κοίταζαν την θάλασσα.

Η κ. Σουζάν καλείται να καλύψει το μεγάλο κενό της κόρης και να είναι αυτή που θα καθοδηγήσει στα πρώτα βήματά της την μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου, από τον οποίο αφαιρέθηκε η γονική μέριμνα, θα μπορούν να τη βλέπουν 5 ημέρες τον μήνα από τις 10:00 έως τις 14:00, μόνο στην Αλόννησο. Εκεί όπου μεγάλωσε η μητέρα της, αλλά και εκεί που γνώρισε τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε, αλλά της πήρε τη ζωή.


Κατά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα σήμερα, και οι δύο πλευρές θέλησαν να αποφύγουν τις κάμερες για το καλό της μικρής Λυδίας, η τραγική ιστορία της οποίας συγκίνησε το πανελλήνιο, καθώς καταδικάστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα να μεγαλώσει χωρίς τους γονείς της.

Δείτε το βίντεο

Μια μεγάλη «αγκαλιά» για τη μικρή Λυδία
Ολόκληρο το νησί πλέον είναι μια αγκαλιά για τη μικρή Λυδία. Όλοι ανέμεναν την άφιξη της μικρής στον τόπο όπου μεγάλωσε η μητέρα της.


Μάλιστα η γιαγιά της ετοιμάζει το καινούριο της δωμάτιο. Στα μάτια της βλέπει την κόρη που έχασε τόσο άδικα. Το κλάμα της μικρής μοναδική παρηγοριά στον πόνο της…

Στο πλευρό της οικογένειας θα σταθούν ειδικοί παιδοψυχολόγοι προκειμένου η μικρή Λυδία να μάθει όταν και όπως πρέπει τον τρόπο που η μητέρα της έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: Mega.

πηγη: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr