Την Βρήκαν σε μια Λίμνη Αίματος με Φαγωμένα τα Πλευρά και το Πρόσωπο. Τα Pitt Bull της Δυστυχώς την Πρόδωσαν.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι μια γυναίκα ηλικίας 22 ετών, καταδικάστηκε σε θάνατο από τα ίδια της τα pit bulls και αποκάλυψε ότι βρήκαν τα σκυλιά να μασούν το θώρακά της.

Η Bethany Lynn Stephens βρέθηκε νεκρή σε μια «τρομερή» κατάσταση την Πέμπτη το βράδυ, δύο ημέρες μετά την τελευταία φορά που την είδαν να βγαίνει βόλτα με τα σκυλιά της στο δάσος κοντά στο Goochland της, Βιρτζίνια.

Οι φίλοι του θύματος επέμειναν ότι τα αγαπημένα της κατοικίδια ζώα δεν θα την σκότωναν ποτέ, λέγοντας ότι τα σκυλιά «σκοτώσουν με φιλιά» και λέγοντας η Stephens ότι θα μπορούσε να είχε δολοφονηθεί.

Αλλά τη Δευτέρα, περιέγραψαν τη φρικτή σκηνή που βρήκαν ο Σερίφης James Agnew και οι αξιωματικοί του. «Παρατήρησα, όπως και άλλοι τέσσερις άνθρωποι, ότι τα σκυλιά έτρωγαν το θώρακα από το σώμα», είπε ο Agnew. «Οι τραυματισμοί ήταν πολύ σοβαροί».

Ο Agnew, ο οποίος είπε ότι η Stephens είχε ήδη πεθάνει όταν την βρήκαν, περιγράφει επίσης την σκηνή να καλύπτεται από αίμα, αλλά οι ερευνητές είχαν το γεγονός ότι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από μια αρκούδα ή κογιότ.

«Δεν υπήρχε καμία ένδειξη για κανένα μεγαλύτερο ζώο εκεί», είπε ο Agnew. «Ο ιατροδικαστής κατέστησε αρκετά σαφές ότι δεν ήταν μεγάλο ζώο, επειδή οι δαγκωματιές δεν είχαν τρυπήσει το κρανίο της.


Ο Agnew είπε ότι επίσης δεν πίστευαν ότι είχε σκοτωθεί από άνθρωπο. Ο ιατροδικαστής απέκλεισε τη σεξουαλική επίθεση με «πλήρη βεβαιότητα», προσθέτοντας ότι δεν υπήρχαν σημάδια στραγγαλισμού στο σώμα της.

Ωστόσο, η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά και να διεξάγει εγκληματολογικές εξετάσεις. Οι αστυνομικοί κατέλαβαν τα σκυλιά στη σκηνή, αλλά τα ζώα έκτοτε έχουν υποστεί ευθανασία, με τη συγκατάθεση της οικογένειας το Σάββατο.

«Μόλις το σκυλί δοκιμάσει ανθρώπινη σάρκα, δεν είναι ασφαλές να βρίσκεται γύρω από τον άνθρωπο», είπε ο Agnew. Όμως, δεν δέχτηκαν όλοι την απάντηση της αστυνομίας.

Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί της σε μια εγκατάσταση εκπαίδευσης σκύλων, στην οποία η Stephens εργάζονταν, δήλωσαν ότι το θύμα ήταν έμπειρο επειδή εργαζόταν με ζώα και ότι τα σκυλιά ήταν καλά κοινωνικοποιημένα και παθητικά.

Οι κτηνίατροι είπαν επίσης, ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο για ένα σκυλί να επιτεθεί τυχαία.

Ο αρχιφύλακας Mike Blackwood, αποκάλυψε ότι τα σκυλιά που έμεναν μέσα με την Stephens, είχαν λίγο παραμεληθεί, αφού η 22χρονη άφηνε τα σκυλιά με τον πατέρα της που δεν τα φρόντιζε.


Η Stephens επέστρεφε σπίτι πέντε φορές την εβδομάδα για να δει τα σκυλιά που ήταν απομονωμένα.

Η φίλη της Stephens, Barbara Norris, δεν πιστεύει ότι τα σκυλιά θα σκότωναν την Stephens και ότι κοιμόντουσαν στο κρεβάτι της κάθε νύχτα.

«Η πρώτη τραυματική βλάβη που υπέστη ήταν στο λαιμό και το πρόσωπό της», είπε ο Agnew, προσθέτοντας ότι «φάνηκε ότι είχε τραυματιστεί στο έδαφος, έχασε τις αισθήσεις της και τα σκυλιά έπειτα προκάλεσαν το θάνατο».

«Σχεδόν 40 χρόνια στην επιβολή του νόμου, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο», είπε ο Agnew.

Credit: dailymail.co.uk