Η Μικαέλα καίει τη Μέγκι! Η Συγνώμη στην Αμανατίδου και η ερώτηση του Κρατερού που την έκανε να μασήσει τα λόγια της

Μια συγνώμη θέλησε να ζητήσει η Μικαέλα Φωτιάδη στην Άννα Αμανατίδου.
Το μοντέλο που αποχώρησε το βράδυ της Τρίτης από το Greece’s Next Top Model, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου» και μίλησε για όλους και για όλα.
Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές, για την Άννα και την κόντρα τους, αλλά και για τα άσχημα λόγια που έχει πει για εκείνη, είπε χαρακτηριστικά:

«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι, γι’αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα, δεν την ήξερα από πριν γι’αυτό θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μιλάμε για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Και καλά λόγια που έχω πει για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Τα διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα, αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ΄αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι’αυτό της ζητάω συγνώμη.
Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί…
https://www.youtube.com/watch?v=SEusX-B5JM8

πηγή: gossip-tv.gr