Μικαέλα Φωτιάδη: Ο σύζυγος της φωτογραφίζει τον γιο τους – Δες πόσο της μοιάζει

Μπορεί η Μικαέλα Φωτιάδη να βρίσκεται στο Greece’s Next Top Model και να προσπαθεί καθημερινά προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, όμως έξω από το παιχνίδι την περιμένουν ο σύντροφός της, Γιάννης Μπορμπόκης και ο 1.5 ετών γιος τους. Το όμορφο μοντέλο έχει διασχίσει μια επιτυχημένη πορεία μέσα στο παιχνίδι, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ακούσει θετικά σχόλια για τις φωτογραφίες της.

Την ίδια στιγμή βέβαια, οι εντάσεις και οι τσακωμοί των υπόλοιπων κοριτσιών με την τριάδα, πλέον δυάδα, φωτιά -Μικαέλα και Εύη- πρωταγωνιστούν σε κάθε επεισόδιο. Παρ’ όλα αυτά, ο σύντροφος της Μικαέλας την στηρίζει συνεχώς μέσα από τα social media και ανυπομονεί για την στιγμή που θα την σφίξει στην αγκαλιά του.

Ωστόσο, πέρα από τον Γιάννη, αυτός που περιμένει πως και πώς να βγει η Μικαέλα από το παιχνίδι είναι ο μονάκριβος γιος της. Χθες μάλιστα, ο σύντροφος του μοντέλου μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία του γιου τους με τους διαδικτυακούς του φίλους. Όπως θα δεις, ο μικρός είναι ολόιδιος με την μαμά του.

Δες τη φωτογραφία:


πηγή: tlife.gr