Η Μικαέλα Φωτιάδη Δεν είναι Πλέον Ξανθιά – Δες τη Ριζική Αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της! (pic)

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι ένα από τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model που άφησαν το δικό τους στίγμα στο reality μόδας του STAR. Η ξανθιά καλλονή, η οποία άλλαξε ριζικά το look της όταν μπήκε στο σπίτι του GNTM, είχε μια εξαιρετική πορεία μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην τελική πεντάδα του show και να αναδειχθεί νικήτρια.

Μετά την αποχώρησή της, η Μικαέλα επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της και την οικογένειά της, προσπαθώντας να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, σταμάτησε να κάνει παρέα με τη Μέγκι Ντρίο και την Εύη Ιωαννίδου, θέλοντας να αποτινάξει από πάνω της την… «τριάδα της φωτιάς».

Η 25χρονη κοπέλα, όμως, δεν σταμάτησε να πειραματίζεται και με την εξωτερική του εμφάνιση μετά το παιχνίδι, αλλάζοντας το μήκος και το χρώμα των μαλλιών της, μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Το βράδυ της Τρίτης, η ίδια αποκάλυψε ότι προέβη σε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Μεγαλύτερη ίσως και από αυτή που της έκαναν στο GNTM.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε να επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα και να αποχωριστεί τα ξανθά μαλλιά της. Έτσι, τα έβαψε σε μια καστανή-μελί απόχρωση, η οποία της ταιριάζει απόλυτα. «Βλέπω καλά; Εγώ είμαι αυτή; Μέτα από τόσα χρόνια, τόσες βαφές, τόση ταλαιπωρία στα μαλλιά μου επιτέλους επέστρεψα στο φυσικό μου χρώμα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

[Πηγή]