Συμβαίνει Τώρα: Ο Μιχαλολιάκος Διέγραψε τον Μπαρμπαρούση από τη Χρυσή Αυγή

Στην απόφαση να διαγράψει τον Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής προέβη ο γενικός γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά το πρωτοφανές παραλήρημά του στη Βουλή και τις ακραίες φράσεις του κατά της Πολιτειακής Ηγεσίας της χώρας.

Υπενθυμίζεται, πως ο Μπαρμπαρούσης ανέφερε πως «οι Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να σταθούν στο ύψος τους, να συλλάβουν τον Τσίπρα, τον Καμμένο και τον Παυλόπουλο», προτού αποχωρήσει από το βήμα της βουλής φωνάζοντας «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες».

Αρχικά, ο Μιχαλολιάκος καταδίκασε τον Κ. Μπαρμπαρούση με δηλώσεις του από το περιστύλιο της Βουλής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την δήλωση Μπαρμπαρούση, η οποία είναι εκτός γραμμής της Χρυσής Αυγής, η οποία είναι ένα πολιτικό Κίνημα και ο βουλευτής Μπαρμπαρούσης με την δήλωση του αυτή έδωσε μια βαθιά επικοινωνιακή ανάσα στο ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα όλα τα ΜΜΕ αντί να μιλάνε για την προδοσία της Μακεδονίας που είναι ένα πραγματικό γεγονός, μιλάνε για τα κατά φαντασίαν πραξικοπήματα που δεν υπάρχουν.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Νέα Δημοκρατία, οι οποίοι σε πλήρη συμφωνία απέκλεισαν την Χρυσή Αυγή από την συζήτηση, το μόνο εθνικιστικό κόμμα που έχει ξεκάθαρη θέση για την εθνική μειοδοσία που θα γίνει στις Πρέσπες.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική τους συμπεριφορά και καλεί τον Ελληνικό Λαό να αναλογιστεί: Ποιοι είναι τελικά οι φασίστες; Ποιοι είναι οι τύραννοι και αυτοί, οι οποίοι έχουν φτιάξει ένα αυταρχικό καθεστώς σε αυτήν Χώρα;».

https://www.youtube.com/watch?v=ZajxQhks0oo
Εν τέλει ο Μιχαλολιάκος διέγραψε τον Μπαρμπαρούση και έτσι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής μετράει πλέον 15 βουλευτές (όσους και το ΚΚΕ), αν και μένει να φανεί τι θα κάνει ο Κ. Μπαρμπαρούσης και αν θα παραδώσει την έδρα του στο κόμμα ή θα παραμείνει στη Βουλή ως ανεξάρτητος.

Σημειώνεται, πως η Χρυσή Αυγή και ο κ. Μιχαλολιάκος ενδεχομένως προέβησαν σε αυτή την κίνηση, προκειμένου να αποκηρύξουν τις απόψεις του Μπαρμπαρούση μπροστά στο σοβαρό ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη σε σύσσωμη την Κοινοβουλευτική Ομάδα και το κόμμα.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το παραλήρημα Μπαρμπαρούση

Είχε προηγηθεί η διενέργεια εισαγγελικής έρευνας ακόμα και για κακουργήματα, που παρήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για όσα προκλητικά και απαράδεκτα ανέφερε στη Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρουσης με στόχο την Πολιτειακή Ηγεσία της χώρας.

Ο υπουργός βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση, με την εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης.

Ποινική δίωξη για εσχάτη προδοσία κατά Μπαρμπαρούση και Χρυσής Αυγής ζήτησε ο Καμμένος!

Λίγο νωρίτερα, εξάλλου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος ζήτησε στη Βουλή την εισαγγελική παρέμβαση για αδικήματα που αφορούν σε εσχάτη προδοσία και προπαρασκευαστικές ενέργειες για ανατροπή του πολιτεύματος εκ μέρους του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, μετά το πρωτοφανές παραλήρημά του.

«Ο κ. Μπαρμπαρούσης χειροκροτούμενος από βουλευτές της Χρυσής Αυγής διέπραξε σοβαρό αδίκημα. Οι ένοπλες δυνάμεις προστατεύουν την δημοκρατία. δεν μπορούν από κανέναν να καλούνται να καταπατήσουν το Σύνταγμα. Διαβεβαιώνω τον ελληνικό λαό ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι απόλυτα δημοκρατικές και σέβονται το Σύνταγμα και την χώρα. Τέτοιου είδους πράξεις οδήγησαν στην απώλεια εθνικού εδάφους. Ζητώ την ποινική δίωξη τόσο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση όσο και όλων των βουλευτών της που επικρότησαν τις δηλώσεις του με βάση τα άρθρα 134 και 135 του πρώτου Κεφαλαίου του Συντάγματος για εσχάτη προδοσία και προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας. Ζητώ την άρση της βουλευτικής ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως είναι βέβαιος ότι η ποινική δίωξη θα ασκηθεί και με πρωτοβουλία της δικαιοσύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Καμμένος.

Άλλωστε, με ομόφωνη απόφασή τους τα κόμματα της Βουλής συμφώνησαν στην πρόταση του Προέδρου της Νίκου Βούτση για την αποβολή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ, μετά την προτροπή για πραξικόπημα που εισηγήθηκε ο βουλευτής της, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

πηγή: thecaller.gr