Μιχάλης Ζαφειρόπουλος Οι Πρώτες Εικόνες από το ύστατο χαίρε: Ράκος η σύζυγός του – Συγκλονίζει η μητέρα του

– Αυτή την ώρα κηδεύεται ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος – Παρών και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος – Παρόντες επίσης ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πλήθος κόσμου – Δεκάδες στεφάνια στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό – Θα ταφεί στο νεκροταφείο Ελληνικού – Ο γνωστός ποινικολόγος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του
Είναι όλοι εκεί για να αποχαιρετίσουν τον σύζυγο, τον πατέρα, τον αδερφό, το φίλο, τον συνάδελφο. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος οδηγείται, σε κλίμα θλίψης, οδύνης και συγκίνησης, στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του γίνεται στον ιερό ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Ελληνικό.

Από νωρίς, στην εκκλησία άρχισαν να καταφθάνουν τα στεφάνια στη μνήμη του. Από φίλους, συγγενείς, συναδέλφους του. Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο που το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει τη δουλειά του.

Θλιμμένα πρόσωπα παντού. Η οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έφτασε στην εκκλησία λίγο πριν από τις δυο. Τα λόγια λίγα για να αποτυπώσουν το θρήνο και τη θλίψη τους. Έχασαν τον άνθρωπό τους.

Η σύζυγός του, ράκος. Έχει στήριγμα τα δυο της παιδιά, τον Νώντα και την Ίριδα.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (12.10.2017) μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154. Δυο άνδρες εμφανίστηκαν ως πελάτες, τον πυροβόλησαν μια φορά και εξαφανίστηκαν. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψη των δραστών της δολοφονίας που συγκλόνισε τους πάντες.
Συγκλονιστικές στιγμές έξω από το γραφείο του

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου ποινικολόγου βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (13.10.2017) στην οδό Ασκληπιού 154. Μερικά λουλούδια, πόνος και θλίψη. Εκεί ήταν ο γιος του, ο Νώντας.

Μια εικόνα που ξεχώρισε ήταν εκείνη από ένα γράμμα, που κάποιος έβαλε στην πόρτα του δικηγορικού γραφείου. Ένα γράμμα με λόγια καρδιάς, λόγια αποχαιρετισμού…

«Μιχάλη Ζαφειρόπουλε! Αυτά τα λίγα λουλούδια είναι από εμένα τον Μανώλη που εξήντα χρόνια είμαι στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας! Το Σώμα των Δικηγορικών Συλλόγων πλέον δεν με αμείβει αλλά κάνει κάτι καλλίτερο! Με ανταμείβει!! Με αγάπη, σεβασμό.

Μιχάλη Ζαφειρόπουλε κάποτε θα «συναντηθούμε»! Πώς θα με γνωρίσεις; Ακούγοντας τους ήχους κάποιας φυσαρμόνικας που σου άρεσε!».

Πηγή http: newsit.gr