Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Αυτά είναι τα πρόσωπα των δυο εκτελεστών. Ο «ψηλός» και ο «κοντός»
Www.true.gr

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Αυτά είναι τα πρόσωπα των δυο εκτελεστών. Ο «ψηλός» και ο «κοντός»

– Η ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος με τους δολοφόνους του – Το προφίλ των δραστών όπως προκύπτει από τις πρώτες μαρτυρίες – Μιλούσαν σπαστά ελληνικά και ήταν 30 έως 40 ετών – Πήγαν με ακάλυπτα τα πρόσωπά τους στο δικηγορικό γραφείο του θύματος στο κέντρο της Αθήνας – Τον πυροβόλησαν μια φορά και τον άφησαν νεκρό σε λίμνη αίματος – Ποιες υποθέσεις χειριζόταν ο γνωστός ποινικολόγος – Όλο το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε τους πάντες
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και το ραντεβού θανάτου. Ο 52χρονος ποινικολόγος, γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Νώντα Ζαφειρόπουλου, δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δολοφόνοι του, είχαν κλείσει ραντεβού ως πελάτες. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για το φονικό που συγκλόνισε το βράδυ της Πέμπτης (12.10.2017) τον πολιτικό κι όχι μόνο, κόσμο της χώρας.

Στη διάρκεια της πλούσιας σταδιοδρομίας του, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε χειριστεί πολλές υποθέσεις. Συνδέονται οι δράστες της δολοφονίας του με κάποια από αυτές; Είναι ένα από τα ζητούμενα που ερευνά η αστυνομία.


Στον τόπο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είτε χρησιμοποιήθηκε περίστροφο είτε ότι οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά την δολοφονία.

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου, του υπολογιστή και του αρχείου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr