Ποιο είναι το κορίτσι που έχει φωτογραφήσει περισσότερο για την έκθεσή του, «Πλην πυρός».
Την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας παρουσίασε ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη. Η πρώτη έκθεση του Μιχαήγλ Άγγελου Βαρθακούρη έχει τίτλο «Πλην πυρός». Ο νεαρός καλλιτέχνης υποδέχθηκε την οικογένειά του και τα αγαπημένα του πρόσωπα στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα. Το συγκεκριμένο event έγινε το talk of the town. Ωστόσο, κάτι που δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστό είναι ότι ο Μιχαήλ Βαρθακούρης έχει για μούσα του την κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, στις περισσότερες υποβρύχιες λήψεις του Μιχαήλ Βαρθακούρη, το μοντέλο του είναι η κόρη του Άκη Σακελλαρίου, Σμαράγδα. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα βρέθηκε στην έκθεση φωτογραφίας και θαύμασε την κόρη του.

«Συγχαρητήρια στον καλλιτέχνη, Μιχαήλ Βαρθακούρη και στη μούσα του Σμαράγδα Σακελλαρίου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άκης Σακελλαρίου σε ανάρτησή του από την έκθεση Blender..

Με τη σειρά της και η Σμαράγδα Σακελλαρίου δημοσίευσε φωτογραφίες από την έκθεση με τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τα έργα του. Η ίδια φαίνεται να είναι μάλιστα ενθουσιασμένη με τη δουλειά του.

Λίγες μέρες πριν από τα εγκαίνια της έκθεσης που θα φιλοξενηθεί από τις 11 έως τις 16 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα, ο Μιχαήλ Βαρθακούρης είχε μιλήσει για τη μούσα του.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή The 2Night Show είχε αναφέρει: «Έχω φωτογραφίσει την κόρη του Άκη Σακελλαρίου, τη Σμαράγδα. Έχει τρομερή κίνηση και με εμπνέει. Όποτε πηγαίνουμε μαζί για μπάνιο στην Πάρο παίρνω τη φωτογραφική μηχανή μου μαζί», αποκάλυψε χαρακτηριστικά. Και ανέφερε ότι η φωτογραφία με το σεντόνι χρειάστηκε 2,5 ώρες για να βγει.

Πηγή : okmag.gr