Μοιάζουν σαν Κανονικές Σκάλες, αλλά μόλις οι Άνθρωποι αρχίζουν να την Ανεβαίνουν... Αυτό που Συμβαίνει είναι Απίστευτο!
Www.true.gr

Μοιάζουν σαν Κανονικές Σκάλες, αλλά μόλις οι Άνθρωποι αρχίζουν να την Ανεβαίνουν… Αυτό που Συμβαίνει είναι Απίστευτο!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να παίρνουν τις σκάλες για να έχουν κίνηση και άσκηση στην διάρκεια της ημέρας τους. Έτσι, ο κατασκευαστής οχημάτων Volkswagen αποφάσισε να προσελκύσει περισσότερους ανθρώπους να πάρουν πραγματικά τις σκάλες. Η λύση που βρήκε ήταν πανέξυπνη.

Η εταιρεία ονομάζει το επίτευγμά της «η θεωρία της διασκέδασης» όπου δοκιμάζει έξυπνες και καινοτόμες λύσεις ανθρώπων σε διλήμματα, όπως η ενθάρρυνση περισσότερων ανθρώπων να φορούν ζώνες ασφαλείας και να παίρνουν τις σκάλες για τον προορισμό τους.

Η εταιρεία επέλεξε το σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών στο Odenplan της Στοκχόλμης, όπου οι άνθρωποι εξέρχονται καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας. Έχουν δύο επιλογές: πάρτε την κυλιόμενη σκάλα ή πάρτε τις σκάλες.

Μια μέρα, αργά το βράδυ, μια ομάδα ανθρώπων μπήκε στο κλιμακοστάσιο και έκανε το αδιανόητο. Μετέτρεψε τις σκάλες σε… πλήκτρα πιάνου.Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να πλημμυρίζουν το κλιμακοστάσιο το επόμενο πρωί, οι εκφράσεις τους ήταν ανεκτίμητες! Θα μπορούσαν είτε να πάρουν την κυλιόμενη σκάλα, είτε θα μπορούσαν να δοκιμάσουν τις σκάλες πιάνου.

Η επιλογή ήταν δική τους. Είναι πολύ αστείο το να βλέπεις τις διαφορετικές αντιδράσεις των ανθρώπων στις σκάλες πιάνου στο παρακάτω βίντεο, αλλά ακόμα πιο αστείο είναι αυτό που κάνουν όταν σκοντάφτουν πάνω της.Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε πώς «ταξιδεύουν» οι ταξιδιώτες όλων των ηλικιών στην σκάλα πιάνου. Το έργο αυτό στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε και επίσης να δείτε τη λαμπρή σκάλα πιάνου σε δράση!

Credit: faithtap.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr