Μοιάζει σαν μια κανονική Koπέλα με Mπικίvι. Μόλις όμως δείτε Ολόκληρη την Φωτογραφία θα Συγκλονιστείτε
Www.true.gr

Μοιάζει σαν μια κανονική Koπέλα με Mπικίvι. Μόλις όμως δείτε Ολόκληρη την Φωτογραφία θα Συγκλονιστείτε

Μία 20χρονη γυναίκα που πάσχει από την ασθένεια του Crohn ισχυρίζεται πως το να αφαιρέσει το παχύ έντερό της ήταν η ‘καλύτερη απόφαση’ που είχε πάρει ποτέ.

Η Bethany Purnell από το Carmarthenshire της Ουαλίας έμαθε για την ασθένειά της όταν ήταν 10 και υπέφερε από κούραση και έντονο πόνο στην κοιλιά.

Αφού τα φάρμακα απέτυχαν να μειώσουν τα συμπτώματα, η Bethany αναγκάστηκε να αφαιρέσει το παχύ της έντερο και να βάλει μία σακούλα που μαζεύει τα απόβλητα που δεν μπορούν πια να περάσουν από το σώμα.

Ενώ ντρεπόταν για την κατάστασή της, η Bethany τώρα δείχνει περήφανα την τσάντα ιλεοστομίας της στο Instagram, όπου έχει πάνω από 11,000 ακόλουθους.Επίσης ανέβασε τις φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες γνωριμιών, λέγοντας πως δεν ήθελε να το κρατάει μυστικό από έναν πιθανό μελλοντικό της σύντροφο.

Οι γονείς της παρατήρησαν πρώτη φορά τα συμπτώματα όταν ήταν μόλις 10 ετών και έπεφτε για ύπνο αμέσως μόλις γυρνούσε από το σχολείο. Εβδομάδες μετά, άρχισε να έχει διάρροια και να πονάει στην κοιλιά.

«Δεν μπορούσα να φύγω από το μπάνιο. Έχασα πολύ βάρος και είχα αίμα στα κόπρανα. Ήταν μία πολύ τρομακτική περίοδος. Έίχα δοκιμάσει πολλά φάρμακα, είχα κάνει επεμβάσεις, είχα δοκιμάσει διαφορετικές διατροφές και τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα… Ότι και να μου έλεγαν όμως δεν ήθελα να βάλω σακούλα ιλεοστομίας.»

Είχε μιλήσει στους φίλους της για την ασθένειά της αλλά θέλησε να μιλήσει ανοιχτά αφού είδε άλλους ασθενείς με την ίδια ασθένεια στα social media.«Αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν και θα τους είμαι για πάντα ευγνώμον. Έτσι, αποφάσισα πως ήθελα να βοηθήσω και εγώ άλλους με την σειρά μου. Ήθελα να τους δείξω πως δεν είναι μόνοι τους και πως η σακούλα ιλεοστομίας δεν είναι τόσο τρομακτική όσο φαίνεται.»

«Θέλω να είμαι ειλικρινής. Και αν κάποιος δεν με συμπαθεί εξαιτίας της σακούλας μου, τότε δεν είναι για μένα. Ευτυχώς, έχω βρει έναν εκπληκτικό άντρα που με αποδέχεται όπως είμαι.»

Μπορεί η σακούλα αυτή να μην εξαφάνισε τα συμπτώματά της αλλά πιστεύει πως ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να είχε κάνει…

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr