Μοιάζει με ένα συνηθισμένο τροχόσπιτο αλλά μόλις είδαμε το εσωτερικό του το αγαπήσαμε πιο πολύ και από βίλα
Www.true.gr

Μοιάζει με ένα συνηθισμένο τροχόσπιτο αλλά μόλις είδαμε το εσωτερικό του το αγαπήσαμε πιο πολύ και από βίλα

Η Michelle MJ Boyle είναι μία ελεύθερη μητέρα δύο παιδιών. Όταν ήταν έτοιμα να εγκαταλείψουν τη φωλιά τους και να αποχωρήσουν από μόνα τους, εκείνη αποφάσισε ότι θα χτίσει ένα μικροσκοπικό σπίτι ώστε να είναι σε θέση να έχει ένα προσιτό μέρος για να ζήσει.

Δεδομένου ότι είχε περάσει 13 χρόνια από τη ζωή της ως ελεύθερη μαμά να δουλεύει από δω και από κει, δεν είχε σχέδιο συνταξιοδότησης ή οποιαδήποτε αποταμίευση. Και βρήκε την ασφάλεια σε ένα μικρό σπίτι.

«Η ζωή μου ήταν μια σειρά ατυχών γεγονότων. Είμαι παντρεμένη δύο φορές και χωρισμένη δύο φορές, έχτισα δύο σπίτια και έχασα τα σπίτια μου στα διαζύγια μου», εξηγεί η ίδια σε μια βιντεο-ξενάγηση στο σπίτι της.

Η Boyle χρησιμοποίησε μετρητά και χορηγίες για να πληρώσει για ολόκληρο το σπίτι της. Έχει επίσης αποφασίσει να χτίσει μερικά ακόμη μικροσκοπικά σπίτια που θα νοικιάζει ως μορφή εισοδήματος. Το σπίτι της Boyle, έχει 8 1/2 πόδια πλάτος και 24 πόδια μήκος.

Το έχτισε κυρίως από μόνη της με τη βοήθεια μερικών εργολάβων και φίλων.


Η κουζίνα της διαθέτει ένα ψηλό ψυγείο, ντουλάπι και συρτάρια, νεροχύτη, σόμπα και χώρο στον πάγκο.

Υπάρχει επίσης ένα μικρό σαλόνι με καθιστικό που μπορεί να φιλοξενήσει ένα τραπέζι. Το μπάνιο διαθέτει τουαλέτα και ντους. Το σαλόνι της έχει επίσης τη σκάλα που οδηγεί στο μεγάλο υπνοδωμάτιο της σοφίτας.

Οι σκάλες είναι το μόνο πράγμα στο σπίτι της που επιθυμεί να είχε κάνει διαφορετικά. Δεν έλαβε υπόψη το πλάτος του πίσω άκρο τους.
Τα σκαλιά οδηγούν στην κρεβατοκάμαρά της ενώ μια σκάλα χρησιμοποιείται για να φτάσει στον παρακείμενο χώρο της σοφίτας που χρησιμεύει ως υπνοδωμάτιο για τους φιλοξενούμενους.

Το πιο ιδιαίτερο στο σπίτι της είναι ότι το αγαπάει πολύ. Είναι απολύτως αξιολάτρευτο. Μπορείτε να πάρετε μια πλήρη περιήγηση στο σπίτι της Boyle στο παρακάτω βίντεο.

Πώς σας φάνηκε;

Credit: homehacks.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr