Μια συγγραφέας από την Αμερική δήλωσε πως τα παιδιά στην ηλικία των 40, είναι το μυστικό για να ξανά νιώσεις νέα.
Www.true.gr

Μια συγγραφέας από την Αμερική δήλωσε πως τα παιδιά στην ηλικία των 40, είναι το μυστικό για να ξανά νιώσεις νέα.

Όταν φτάσετε την ηλικία των 30, 35, 40, μπορεί να αρχίσετε να αναρωτιέστε για το τι θα μπορούσατε να κάνετε, για να νιώσετε και πάλι νέοι.

Θα μπορούσε η απάντηση να είναι μια νέα κρέμα ματιών ή το να κάνετε γιόγκα κάθε πρωί ή να τρώτε τα λαχανικά σας κάθε μέρα.

Ενώ όλα αυτά τα μπορεί να λειτουργούν, η διάσημη Joanna Gaines, έχει μια πιο απρόσμενη ιδέα. Αποκτήστε ένα μωρό. Μπορεί να ακούγεται περίεργο και να πιστεύετε πως θα έχει τις αντίθετες συνέπειες.

Ωστόσο, η 40χρονη Gaines, η οποία πρόσφατα καλωσόρισε το πέμπτο της μωρό,  λέει πως νιώθει πιο ζωντανή από ποτέ.

Δεν ένιωσε έτσι με τα πρώτα τέσσερα παιδιά της (το πρώτο το απέκτησε στην ηλικία των 27 ετών), αλλά με το πέμπτο που απέκτησε χρόνια αργότερα, σε μια ηλικία που οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται, πως δεν μπορούν να κάνουν πλέον παιδιά. Σε εκείνη την ηλικία, την έκανε να αισθανθεί πραγματικά νεότερη.«Παρατήρησα ότι προσπαθώ να μάθω πράγματα που θα έπρεπε γνωρίζω.»Όπως για παράδειγμα το πώς κάνεις το μωρό σου να κοιμάται όλη τη νύχτα.Δεν είναι η πρώτη φαινομενικά νέα γυναίκα που θα γεννήσει στα 40 της. Μπήκε στην κατηγορία, που ανήκουν μαμάδες όπως: η Halle Berry, η Gwen Stefani, η Selma Hayek και πολλές άλλες.

«Νόμιζα ότι δεν θα κάνω άλλο παιδί και στη συνέχεια ήμουν έγκυος». Δεν υπάρχουν σχέδια για άλλο μωρό, αλλά και πάλι, ποτέ δεν κάναμε πρόγραμμα. «

ΠΗΓΗ: tiphero.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr