Μια μητέρα με 3 παιδιά μοιράζεται το πώς να ξαναβρείτε την σιλουέτα σας
Www.true.gr

Μια μητέρα με 3 παιδιά μοιράζεται το πώς να ξαναβρείτε την σιλουέτα σας

Όταν γεννιέται ένα μωρό, δεν έχουμε πολύ χρόνο να πάμε στο γυμναστήριο. Αλλά όλες οι νέες μητέρες θέλουν τη σιλουέτα τους πίσω, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Μια έρευνα έδειξε ότι σχεδόν το 60% των μητέρων με παιδιά ηλικίας ενός έως δύο ετών, εξακολουθεί να έχει λίγα επιπλέον κιλά.

Αν δεν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτά τα στατιστικά στοιχεία, μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε το σώμα σας στο σπίτι σας και να κάνετε το μωρό σας το νέο φίλο σας στην προπόνηση!

Σας παρουσιάζουμε την μητέρα τριών παιδιών, την Olga Baykina και ένα σύνολο από ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να κάψετε θερμίδες αλλά να περάσετε και λίγο διασκεδαστικό χρόνο με το μωρό σας.

7. Squats

Κρατήστε το μωρό σας στην αγκαλιά σας μπροστά σας. Σταθείτε με τα πόδια σας λυγισμένα στο πλάτος των ώμων. Καθίστε πίσω και κάτω, όσο πιο χαμηλά γίνεται με τα γόνατά σας πάνω από τους αστραγάλους σας. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση.

6. Lunges

Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά και κρατήστε το μωρό σας κοντά στην κοιλιά σας. Κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με το δεξί σας πόδι και χαμηλώστε το σώμα σας μέχρι το γόνατό σας να σχηματίσει γωνία 90°. Αλλάξτε πόδι και επαναλάβετε την άσκηση.

5. Side LungesΚρατήστε το μωρό σας με το στομάχι του στραμμένο προς τα κάτω. Βάλτε τα χέρια σας κάτω από το μωρό σας.

Κάντε ένα μεγάλο βήμα προς τα δεξιά, βεβαιώνοντας ότι το γόνατό σας δεν εκτείνεται πέρα ??από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Κρατήστε το αριστερό σας πόδι σε ευθεία. Επαναλάβετε με το αντίθετο πόδι.

4. Plies

Σταθείτε με τα πόδια σας περισσότερο ανοιχτά από το πλάτος των ώμων. Κρατήστε το μωρό σας μπροστά σας. Λυγίστε τα γόνατά σας όσο το δυνατόν περισσότερο μέχρι να φτάσουν σε γωνία 90°. Κρατήστε αυτή τη στάση για 2-3 λεπτά, και στη συνέχεια επιστρέψτε στη αρχική σας θέση.

3. Hip Bridges

Ξαπλώστε με την πλάτη σας και τα γόνατά σας λυγισμένα. Κρατήστε το μωρό σας από πάνω από σας, ή βάλτε το καθιστό στα ισχία σας, αν είναι δυνατό. Σηκώστε τους γοφούς σας και στη συνέχεια ακουμπήστε τα ισχία σας ξανά στο έδαφος.

2. Reverse CurlsΞαπλώστε με την πλάτη σας στο πάτωμα και με τα γόνατά σας προς το στήθος σας. Τοποθετήστε το μωρό σας στις κνήμες σας. Σηκώστε τους γοφούς και το άνω μέρος του σώματος προς τα πάνω. Δώστε στο μωρό σας ένα φιλί στο μέτωπο! Επιστρέψτε στην αρχική θέση.

1. Plank

Τοποθετήστε το μωρό σας στο πάτωμα κοντά σας. Τοποθετήστε τους αγκώνες σας στο πάτωμα και στηρίξτε τους βραχίονες σας.

Βεβαιωθείτε ότι οι αγκώνες σας βρίσκονται κάτω από τους ώμους σας. Κρατηθείτε σε μια ευθεία γραμμή, από την κορυφή του κεφαλιού σας στις φτέρνες σας. Κρατήστε τη θέση για 1-2 λεπτά.

Προσπαθείτε να αφιερώνετε κάποιο χρόνο για αυτή τη ρουτίνα γυμναστικής κάθε μέρα. Να είστε πάντα ενημερωμένες για την ασφάλεια του μωρού σας κατά την άσκηση. Απολαύστε τη διαδικασία και χρησιμοποιήστε τη ως παιχνίδι με το μωρό σας – που σίγουρα θα σας αρέσει!

Μπόνους

https://instagram.com/p/BR72iNsAk4c/?utm_source=ig_embed
https://instagram.com/p/BTtOUbSAhrR/?utm_source=ig_embed

Μετά από μια προπόνηση με ένα μωρό, μπορείτε να αποσπαστείτε με τις ξεκαρδιστικές εικονογραφήσεις της Γαλλίδας καλλιτέχνη Nathalie Jomard . Περιέχει στα σχέδιά της, πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της μητρότητας.

ΠΗΓΗ: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr