Μια γυναίκα έδωσε το νεφρό της σε έναν άγνωστο , άλλα αυτός της έδωσε κάτι διαφορετικό
Www.true.gr

Μια γυναίκα έδωσε το νεφρό της σε έναν άγνωστο , άλλα αυτός της έδωσε κάτι διαφορετικό

Αυτή είναι η αληθινή αγάπη!!! Μια όμορφη ιστορία ΑΓΑΠΗΣ της Άσλι Μακαντάιαρ και του Ντάνι Ρόμπινσον από το Κεντάκι της Αμερικής που αξίζει να την διαβάσετε . Μια γυναίκα έδωσε το νεφρό της σε έναν άγνωστο και αυτός της έδωσε την καρδιά του.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Ιανουάριο όταν η Άσλι άκουσε από τη μητέρα της για μια έκκληση από το ραδιόφωνο με την οποία ένας 25χρονος νεφροπαθής έψαχνε απεγνωσμένα δότη νεφρού.

Έχοντας την ίδια ηλικία με τον νεφροπαθή, η Άσλι συγκλονίστηκε από την ιστορία του νεαρού, όταν έμαθε ότι έχασε το σπίτι του σε πυρκαγιά και τον πατέρα του από καρκίνο.

Έτσι αποφάσισε να τηλεφωνήσει στο νοσοκομείο για να δηλώσει εθελοντής δότης. Μετά από σειρά εξετάσεων και ιατρικών τεστ, διαφάνηκε ότι ήταν κάτι περισσότερο από συμβατός δότης.


Όταν τον γνώρισε από κοντά, τον βρήκε ελκυστικό, αλλά στην αρχή δε φανταζόταν ότι εκείνη θα του έδινε το νεφρό της κι εκείνος αργότερα θα της χάριζε την …καρδιά του.

Έτσι, όλα προχώρησαν κανονικά με τα ιατρικά θέματα και η μεταμόσχεση έγινε τέσσερις μήνες αργότερα, τον Απρίλιο. Μιας και οι δυο τους τα πήγαιναν καλά και σε προσωπικό επίπεδο, διατήρησαν επαφή με τηλεφωνήματα και μηνύματα στο κινητό και στο μετεγχειρητικό στάδιο.

Και μόλις ένα μήνα μετά, τον Μάιο, δηλαδή αποφάσισαν να γίνουν και επισήμως …ζευγάρι! Η σχέση τους δυνάμωνε όλο και περισσότερο, ώσπου τα περασμένα Χριστούγεννα, ο Ντάνι ζήτησε από την Άσλι να του δώσει …άλλο ένα κομμάτι της: Της ζήτησε το χέρι της σε γάμο!


«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μια τέτοια ιστορία μεταμόσχευσης οργάνου, θα μπορούσε να έχει αυτή την κατάληξη!», είπε η Άσλι σε συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα. «Μοιάζει εξωπραγματικό όλο αυτό. Μάλλον ήταν όλα προγραμματισμένα από το Θεό».

Το ζεύγος σχεδιάζει να παντρευτεί σύντομα, μιας και η Άσλι πρόκειται να γεννήσει τον Ιούνιο, τον καρπό του έρωτά τους.

πηγή: newsitamea.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr