Μια «άλλη» Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Σαρώνει με τη Νέα της εμφάνιση στα γυρίσματα της εκπομπής της στον ALPHA

Μια από τις καλύτερες περιόδους σε επαγγελματικό επίπεδο διανύει η Ιωάννα Τριαντιφυλίδου. Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες αποδέχτηκε την πρόταση του ALPHA και θα παρουσιάζει τον μαγειρικό διαγωνισμό «Bake off» που θα βρίσκεται στο πρόγραμμα της νέας σεζόν.

Ωστόσο η ίδια δεν εγκατέλειψε τη ζωή της στις ΗΠΑ αφού διατηρεί τις γέφυρες που έχει έει χτίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα «Real» οι λόγοι που επέστρεψε στην Ελλάδα δεν είναι μόνο επαγγελματικοί,χωρίς η εφημερίδα να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πανύψηλη ηθοποιός απολαμβάνει και πάλι τις ομορφιές της Αθήνας όπως φαίνεται και από τις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram.

Όπως φανερώνεται και από τις πόζες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έκανε και την απαραίτητη ανανέωση στην εμφανισή της. Με κομμένο μαλλί αλλά και λίγο πιο ανοιχτό χρώμα η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση όπως την γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια στη «Μυορμούρα» όπου πρωταγωνιστούσε με τον πρώην σύντροφό της Πάνο Βλάχο.

Πηγη