Μια 38χρονη γυναίκα, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μετά από 8 αποβολές.
Www.true.gr

Μια 38χρονη γυναίκα, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μετά από 8 αποβολές.

Μια μητέρα κατάφερε να γεννήσει ένα μωρό μετά από οκτώ αποβολές, ενώ έμεινε έγκυος για τελευταία φορά, αφού λίγες ημέρες αργότερα, ο σύζυγός της έκανε βαζεκτομή.

Η Rachael Bosworth, 38 ετών, προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί για σχεδόν μια δεκαετία, αλλά ποτέ δεν έχασε την ελπίδα, ότι θα καταφέρει να κάνει παιδί με τον σύζυγό της Ian.

Ένα μήνα αφού είχε κανονίσει ο 47χρονος με τον παθολόγο του, να κάνει βαζεκτομή (στείρωση), η κ. Bosworth ανακάλυψε ότι ήταν και πάλι έγκυος.

Ωστόσο, η διευθυντής πωλήσεων από την Bramley, ήταν τόσο απογοητευμένη από τα προηγούμενα χρόνια, που αρχικά αρνήθηκε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης.

Ένας έλεγχος στις έξι εβδομάδες, αποκάλυψε ότι ήταν ακόμα έγκυος, δίνοντας ελπίδα στο ζευγάρι και έτσι η Ellis γεννήθηκε στις 2 Ιανουαρίου 2017.

Δύο εβδομάδες αργότερα, ο κ. Bosworth έκανε την βαζεκτομή.
Οι γιατροί εξακολουθούν να μην είναι σίγουροι για το λόγο που η κ. Bosworth, είχε τόσο μεγάλη δυσκολία, στο να συνεχίσει να είναι έγκυος, για περισσότερο από έξι εβδομάδες.

Η κ. Bosworth είπε: «Είχαμε ένα φανταστικό γάμο, αλλά το μόνο που έλειπε ήταν ένα παιδί.

«Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα ξεκινήσει να έχω ψυχολογικά τραύματα. Ο Ian, μου είπε ότι δεν μπορούσε να με βλέπει να το περνάω πάλι όλο αυτό, καθώς τον έκανε να αισθάνεται σωματικά άρρωστος.
Το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει ένα μωρό, από τότε που παντρεύτηκαν το 2007.

Ο κ. Bosworth, είχε ήδη δύο έφηβα αγόρια από προηγούμενη σχέση, ηλικίας 21 και 14 ετών.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr