Χαμός στο Μετρό Συντάγματος. Εκκενώθηκε ο Σταθμός. Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Παντού.
Www.true.gr

Χαμός στο Μετρό Συντάγματος. Εκκενώθηκε ο Σταθμός. Άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Παντού.

– Και ξαφνικά… πανικός στο μετρό Συντάγματος! – Εκκενώθηκε ο σταθμός όταν κάποιος έπεσε στις ράγες – Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα παιδί – Νεότερα στοιχεία του newsit.gr μιλούν για άνδρα 50 ετών – Στήθηκε άμεσα επιχείρηση απεγκλωβισμού – Οι διασώστες κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κακώσεις
Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα παιδί που ίσως διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, έπεσε στις ράγες στο μετρό Συντάγματος. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός εκκενώθηκε. Οι νεότερες πληροφορίες, πάντως, κάνουν λόγο για άνδρα 50 ετών.

Πώς έπεσε στις γραμμές στο μετρό Συντάγματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας. Κατά δήλωσή του στους διασώστες, είναι 50 ετών. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο άνδρας έπεσε στις γραμμές του μετρό. Όπως είπε στους διασώστες αργότερα, αυτό συνέβη επειδή ζαλίστηκε. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του άνδρα.

Από την πρώτη στιγμή έφτασαν στο σημείο διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο σταθμός στο μετρό Συντάγματος εκκενώθηκε.Ένα μέτρο δραστικό αλλά φυσικά απαιραίτητο, ώστε να απεγκλωβιστεί επιτυχώς ο άνδρας.

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση. Για αρκετή ώρα δεν υπήρχαν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του άνδρα.

Ωστόσο ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως ο άνδρας απεγκλωβίστηκε επιτυχώς. Όπως προαναφέραμε δήλωσε ότι ζαλίστηκε και έπεσε στις ράγες του μετρό.Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσε κάποιος συρμός του μετρό κι έτσι απεφεύχθη η τραγωδία…

Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ διότι έχει υποστεί κακώσεις στο σώμα του. Ο σταθμός στο μετρό Συντάγματος λειτουργεί πλέον κανονικά.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Ειρήνη Μιλή για το Newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr