Μεταμόρφωση Γυναικών: Ήθελε να φαίνεται όπως παλιά. Τώρα είναι αγνώριστη
Www.true.gr

Μεταμόρφωση Γυναικών: Ήθελε να φαίνεται όπως παλιά. Τώρα είναι αγνώριστη

Μεταμόρφωση Γυναικών: Όλοι θέλουμε να νιώθουμε άνετοι με τον τρόπο που φαινόμαστε. Για πολλούς από εμάς, θα έχουμε πάρα πολλές ανασφάλειες αν πάμε να περιγράψουμε τον εαυτό μας.

Μεταμόρφωση Γυναικών: Η απόφαση για μεταμόρφωση

Όταν βλέπουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη, δεν βλέπουμε πάντα ότι βλέπουν οι άλλοι και μερικές φορές τείνουμε να επικεντρωνόμαστε στις ατέλειές μας. Ακόμα κι αν δεν επιτρέψουμε σε αυτό να μας καταβάλει, μας ενοχλεί και μερικές φορές μπορεί πραγματικά να μειώσει την αυτοεκτίμησή μας αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Όταν η Janice κοιτούσε τον εαυτό της στον καθρέφτη, δεν της άρεσε αυτό που έβλεπε. Αν και είχε μια φανταστική προσωπικότητα που ταιριάζει με τα μαλλιά της, συνειδητοποίησε ότι μια αλλαγή ήταν απαραίτητη. Δεν προσπάθησε να το κάνει μόνη της, ωστόσο. Ζήτησε τη βοήθεια του Christopher Hopkins, του Makeover Guy. Ήξερε ότι αν κάποιος θα έκανε κάτι με την εμφάνισή της, θα ήταν αυτός.

Μεταμόρφωση Γυναικών: Τα αποτελέσματα της μεταμόρφωσης

Η Janice δεν είχε κάποια προτίμηση ως αναφορά το νέο της βλέμμα. Απλώς ήθελε ο Κρίστοφερ να την αναλάβει. Επιπλέον είπε μπροστά στην κάμερα.


«Κάθε φορά που ένα βίντεο [του Christopher] εμφανιζόταν στο Facebook μου, τον παρακολουθούσα. Τα αποτελέσματα που έβλεπα ήταν πέρα από την φαντασία μου». Ήθελε πραγματικά μια αλλαγή.

Ο Κρίστοφερ ήταν έτοιμος να ξεκινήσει, αλλά πρώτα, κοίταξε τα μακριά μαλλιά της. Ήξερε ότι δεν ήταν το κατάλληλο μήκος για το σχήμα του προσώπου της και πριν προλάβει να διαμαρτυρηθεί, άρπαξε τα μαλλιά της και έκοψε μεγάλο μέρος τους.

Ο Κρίστοφερ συνέχισε να μειώνει το μήκος τους και έπειτα ήταν έτοιμος να επιτεθεί στο φριζάρισμα. Η Janice δεν παρακολουθούσε τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια του και όταν τη γύρισε για να δει τον καθρέφτη, άρχισε να κλαίει.


Διαβάστε επίσης

Σπίτια: Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το προκατασκευασμένο σπίτι με λιγότερα από 8.000 ευρώ

Μακιγιάζ: 10 Απαραίτητες συμβουλές για τέλεια φρύδια

Περίεργα σπίτια: Έχει μέχρι και πισίνα στο εσωτερικό του

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr